GeorgeLynch Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 Aχχχχχ!!!!!! Μου βαλαν ιδεες στο μυαλο για jackson soloist SL1 USA.....Δεν ξερω τι να κανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 ESP....τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeLynch Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 ESP....τελος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeLynch Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 Να ρωτησω..γενικα οι esp εχουν λεπτο λαιμο....Γνωριζετε neck dimensions??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2005 Κοιτα η συγκεκριμενη που σου προτεινω (Horizon II)επειδη ειναι soloist κιθαρα απ'οτι ξερω ναι....αλλα αμα μπεις στο www.harmony-central.com μπορεις να διαβασεις μερικα reviews απο χρηστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 ESP....τελος. σωστος ο κυριος...σωστος......το ιδιο προτεινω και εγω σε συνεργασια με το Nick μου... :lol: :lol: :lol: και υστερα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με τα καταραμενα τα χερια...η esp με εσωσε.τρεχω χωρις κινδυνους!!! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 ESP δαγκωτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeLynch Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 ESP....τελος. σωστος ο κυριος...σωστος......το ιδιο προτεινω και εγω σε συνεργασια με το Nick μου... :lol: :lol: :lol: και υστερα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με τα καταραμενα τα χερια...η esp με εσωσε.τρεχω χωρις κινδυνους!!! :lol: :lol: Ποια esp εχεις..;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeLynch Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ποιο μαγαζι πουλαει esp ρε παιδια....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση