ex-BitCollector Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2009 Γεια χαρά! Έχω τον παραπάνω ενισχυτή χωρίς μεγάφωνο. Το ερώτημα είναι πόσα watt πρέπει να είναι το μεγάφωνο δεδομένου ότι ο ενισχυτής βγάζει 35 RMS; Υπάρχουν διαφορετικά μεγάφωνα για ανοιχτές/κλειστές καμπίνες; Τέλος τι επιλογές υπάρχουν από μάρκες (10'', 8 Omh, μέχρι 100 ευρώ) για blues, blues-rock ήχο και πού μπορώ να τα βρω στη Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Το μεγαφωνο πρεπει να ειναι απο 35W και πανω. Τα μεγαφωνα ιδια ειναι ειτε η καμπινα ειναι κλειστη, ειτε ανοιχτη. Προτασεις υπαρχουν πολλες... τι ηχο θες? British ή USA? Δεν εχω ιδεα που μπορεις να βρεις στη Θεσ/νικη... καποιος απο εκει ισως απαντησει... αλλιως παραγγελια απο νετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-BitCollector Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση ... μάλλον για ένα 35άρι Jensen από του Θωμά είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση