Προς το περιεχόμενο

αλλαγη elliminator apo strap se chain drive


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι κανω αυτη την αλλαγη στο πεταλι μου (pearl elliminator with strap) θα απορειτε γιατι, απλα σκεφτομαι οτι ισως με την αλυσιδα θα βγαλω περισσοτερη ενταση στα χτυπηματα ειδικα στο heel/toe αλλα και καποιες τεχνικες οπως το slide kai to constant release ή freestroke οπως το λενε, το δοκιμασα σε μονο με διπλη αλυσιδα και μου εβγαινε πιο ανετα απλα δεν ξερω αν θα γινει πολυ πιο βαρυ το πεταλι με την αλυσιδα για τα μονα στο διπεταλο απο την αλλη εχω ακουσει οτι το elliminator και με αλυσιδα ειναι πολυ πιο ελαφρυ απο τα αλλα πεταλια που κυκλοφορουν στην αγορα με αλυσιδα (iron cobra dw 5000, dw 9000) ειναι κανενας που να το εχει δοκιμασει? μηπως ειναι μαλακια αυτο που σκεφτομαι να κανω? Επισης χρησιμοποιω το blue cam.

P>to twirl or not to twirl!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω με αλυσίδα και όντως είναι πιο ελαφρύ απο τα υπόλοιπα. Με όλες αυτές τις ρυθμίσεις που έχει αν δοκιμάσεις ολους τους πιθανούς συνδυασμούς και πάλι δεν σε καλύπτει τότε άλλαξε. Πρέπει να χουν 18ε η καθεμία και είναι πολύ εύκολο να τις βάλεις. Αν σου περισσεύουν 36ε δε χάνεις τπτ να δοκιμάσεις. Κατα τη γνώμη μου για διπέταλο είναι καλύτερη η αλυσίδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου