bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Οι εποχές της αθωότητας και του "μικρό σπίτι στο λιβάδι" άλλωστε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Για μένα πάντα θα είσαι άσπιλος και αμόλυντος, Χώστα μου. ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Αποψεις σου, επετρεψε μου να μην συμφωνω και να εχω τις δικες μου. Ο καθενας εχει τους δικους του τροπους αμυνας και μηχανισμους - χειρισμους πραγματων Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 +1 σε αυτό. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Αποψεις σου, επετρεψε μου να μην συμφωνω και να εχω τις δικες μου. - 1 σε αυτό. :) :) :) :) :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 β) Καμιά φορά είναι καλό να πέφτεις σε τρύπες, ώστε να απομαλακοποιείσαι και να προσέχεις για την επόμενη. Οι εποχές της αθωότητας και του "μικρό σπίτι στο λιβάδι" άλλωστε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. -1000. Σε πείσμα σου, η Λώρα ζει και το Μικρό Σπίτι βρίσκεται πάντα εκεί για αυτούς που ξέρουν που να ψάξουν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 -1000. Σε πείσμα σου, η Λώρα ζει και το Μικρό Σπίτι βρίσκεται πάντα εκεί για αυτούς που ξέρουν που να ψάξουν. Ναι αλλά η Λώρα δεν είναι πιά και τόσο αθώα... αααχ αυτά τα κοτσιδάκια... γεμάτα άχυρα στον σταύλο... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Εμενα μου αρεσε η αδερφη της, η γκαβη που ξεγκαβωθηκε (ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ) και ειδε "το φως το αληθινο" (στα σκελια της) :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Η Λώρα παίζει σε μεταπάνκ συγκρότημα και προβάρουν στον αχυρώνα του Σπιτιού που πλέον είναι γνωστό (στους μύστες) προβάδικο (έτσι παραμένουμε και ον τόπικ). Η Μαίρη είναι Η μανατζέρισσα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση