Προς το περιεχόμενο

Υποχρεώσεις των στούντιο πρόβας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολοι μας εχουμε ενα εναυσμα για να "μπουμε" σε οποιοδηποτε φορουμ.

Μην ξεχνατε οτι το φορουμ (μας) παρακολουθειται ΠΟΛΥ και απο εξω ατομα, που για Α η Β λογους δεν ειναι μελη (ακομα).

Δεν χρειαζεται να ειμαστε ΤΟΣΟ καχυποπτοι.

Ισα ισα, το οτι το κατονομαζει, και δεν λεει "υπαρχουν στουντιο που κανουν το να τ αλλο" ειναι προς τιμην του.

Ειναι καιρος να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και να την πληρωνουν οσοι δεν ειναι σωστοι.

Και οχι οταν δεν ειναι μπροστα να λεμε "ο ετσι η ο αλλιως, ο λαλακας" και ΜΟΛΙΣ εμφανιζονται στο φορουμ για να απαντησουν ξαφνικα γινομαστε κοτες και τους προσφωνουμε "κυριε....." (το χω δει να γινεται ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι εδω μεσα).

Οταν ΔΕΝ εισαι σωστος, εισαι ΛΕΡΑ, οπως κι αν σε λενε, ο,τι μαγαζι και να εχεις, ο,τι αντιπροσωπια και να εχεις, με οποιους κι αν ερχεσαι σε επαφη

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ισα ισα, το οτι το κατονομαζει, και δεν λεει "υπαρχουν στουντιο που κανουν το να τ αλλο" ειναι προς τιμην του.

Προς τιμήν του θα ήταν αν στο τέλος του post του (δεδομένου ότι κατονομάζει επώνυμα ένα studio, και επομένως με αυτό το post του μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρηση), να έβαζε και το δικό του ονοματεπώνυμο.

Τότε θα του έβγαζα το καπέλο.

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Προς τιμήν του θα ήταν αν στο τέλος του post του (δεδομένου ότι κατονομάζει επώνυμα ένα studio, και επομένως με αυτό το post του μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρηση), να έβαζε και το δικό του ονοματεπώνυμο.

Τότε θα του έβγαζα το καπέλο.

Σορυ νομιζω οτι ειναι ευκολο (για καποιους) να τον εντοπισουν

Make me fries...

σχετικα  ασχετο (και με την τροπη που το βλεπω να παιρνει............. )

http://www.noiz.gr/index.php?topic=362.70

διαβαστε απο το σχολιο του chord και κατω

σχετικα   ασχετο (και με την τροπη που το βλεπω να παιρνει............. )

http://www.noiz.gr/index.php?topic=362.70

διαβαστε απο το σχολιο του chord και κατω

Φίλε burliufo, το ζήτημα που συζητάμε δεν είναι το αν το συγκεκριμένο στούντιο είναι όντως χάλια. Αυτό που απασχολεί εν προκειμένω είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται μια καταγγελία για τις υπηρεσίες ενός στούντιο.

Συνεπώς, καλά έκανες και παρέθεσες το link αλλά σωστά το τοποθέτησες, είναι κάπως άσχετο.

Υ.Γ. Δε μου κάνει εντύπωση πάντως που υπάρχουν σε πολλές μεριές αρνητικά σχόλια για την Ηχορύπανση. ;)

Yes it is!!!

εγώ το στούντιο δεν το ξέρω αλλά υπάρχουν πολλά που είναι έτσι

όπως liveάδικα club μαγαζιά εξοπλισμού κτλ κτλ κτλ

μην το ψειρίζουμε πολύ το θέμα ρε παιδιά.

κατά καιρούς όλοι έχουμε θέματα και άλλοι λένε το όνομα της επιχείρησης

και άλλοι όχι δεν είμαστε τιμωροί του εγκλήματος εδώ απλά το παλικάρι

εξηγεί το τι έζησε ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ λέει ότι οι άλλες 2 αίθουσες είναι μια χαρά

αλλά αυτή που τους έβαλε τώρα ήταν χάλια

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο στούντιο έχει τύχει να κάνω και γω κάποιες φορές πρόβα! Όντως είναι από τα χειρότερα studio που έχω δει. Όσες φορές έχει τύχει να κάνουμε εκεί πρόβα (ναι ναι δε βρίσκαμε αλλού την ώρα που μας βόλευε) ένιωθα απλά ότι ο τύπος που το έχει κάνει αρπαχτή!!!

Anyway! Καλές μουσικές!!

www.okband.gr

Εξέφρασες τα παράπονά σου όταν σας ζήτησαν τα λεφτά;

+1

Κ ας πω κ εγώ μια άποψη μιας κ καιρό συχναζω εκεί.

Σύμφωνοι απ' τα καλύτερα δεν είναι, αλλά απέχει πολύ από τα χειρότερα, τουλάχιστον οι αίθουσες 1,2 και 3. (Για υπόγεια, και άλλα παραπετάσματα δε μιλάω, εύχομαι να μην τα ξαναδώ, ξεπερνάν και τα χειρότερα που είχα στο νου μου)

Αν θες να κάνεις μια πρόβα και δεν έχεις δικό σου χώρο και θες να εξυπηρετείσαι και από τη μετακίνηση (που είναι κ αυτό σημαντικό, ότι και να λέμε) μια χαρά είναι.

Το ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα που έχει πάντως κατά τη γνώμη μου είναι η μάλλον μη σταθερή μέτρια ποιότητά του (δηλαδή θα πετύχεις μέρες να είναι εντάξει και μέρες να έιναι χάλια). Βέβαια αυτό επηρεάζεται πολύ και από τους κάφρους που μαζεύονται εκεί και όχι δεν εννοώ ηχητικά κάφρους, αλλά τους τύπους οι οποίοι θα τερματίσουν τα πάντα θα σπάσουν ότι μπορούν και θα αφήσουν και ότι σκουπίδια μπορούν (συν μια αιωρούμενη μπόχα)

Η μη σταθερότητα στην ποιότητα δυστυχώς ισχύει και στην εξυπηρέτηση ανάλογα ποιόν από τους τρεις που έχω πετύχει εγώ να εργάζονται εκεί πετύχεις.

Κοιτάξτε φίλοι, συγνώμη εάν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους μέσα απο το noiz, δεν ήταν τέτοια η πρόθεση μου.

Φυσικά και δεν έκανα λογαριασμό για να την μπώ στο στούντιο, εδω και μήνες διαβάζω το φόρουμ έχω αγοράσει πράγματα κτλ.

Απο εκεί και πέρα μην τρελαινόμαστε,

μήπως στην περίπτωση που θα έλεγα καλά λόγια για κάποιον επαγγελματια και την επιχείρηση του όπως συμβαίνει πολλές φορές στα φόρουμ,

θα έπρεπε να ενημερωθεί ο εν λόγω επαγγελματίας για να μου κόψει επιταγή για την διαφήμιση???

Οχι δεν νομίζω. Πουθενά δεν συμβαίνει αυτό. Γιατί να είναι διαφορετικό στην περίπτωση της κακής κριτικής?

Εγώ νόμιζα πως η φάση εδώ είναι μια δημόσια σφαίρα για ανθρώπους που γουστάρουν μουσική και ενημερώνουν ο ένας τον άλλο και αν νιώθουν οτι πρέπει προειδοποιούν κιόλας το πράτουν. Μήπως είδατε να αναφέρομαι σε κάποιο άλλο στούντιο και να του κάνω διαφήμιση εις βάρος της ηχορύπανσης. Φυσικά και όχι. Για ποιό λόγο λοιπόν να είναι κάποιος καχύποπτος απέναντι μου?

Τέλος πάντων έαν παραβίασα κάποιο κανόνα του φόρουμ ζητώ συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι εξηπηρετεί να μιλάς για την "ΑΓΟΡΑ" εάν πρέπει να λές μονάχα θετικά σχόλια.

Αυτά!

Δεν είμαι ο Yameth, αλλά η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι δεν παραβίασες κάποιον κανόνα, όμως είναι πάγια τακτική (όπως γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια παγκοσμίως στα περιοδικά του ειδικού τύπου, όπως σημείωσα) να κοινοποιείται η καταγγελία-γράμμα παραπόνων στο θιγόμενο μιας και μιλάμε για δημόσια κατηγορία κι όχι κατ'ιδίαν κουβέντα. Στην περίπτωση της κακής κριτικής όπου θίγονται τα συμφέροντα κάποιου είναι η πρέπουσα λύση. Εγώ δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο να μην σε πιστέψω, αλλά ούτε και κάποιον πιο συγκεκριμένο για να σε πιστέψω.  :-\

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου