stephanos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να βρώ αυτή την συγχορδία που έχω επισυνάψει και γενικά το progression που χρησιμοποιεί ? Είναι από αυτή τη διασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Πιάσε μπαρέ όλες τις χορδές στο 7ο τάστο και πάτα και την F στο 8ο τάστο της ΛΑ-χορδής. There you go... ;) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Για το πως πιάνεται στην κιθάρα ότι πει το παιδί, απλά ακούω Σι κ Σι ύφεση παιγμένες μαζί για να βγεί αυτό το πολύ διάφωνο αποτέλεσμα! Φοβερή διασκευή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Νομίζω πως δεν έχει Σι ύφεση, η Φα είναι που την κάνει διάφωνη. Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Bb5m7 είναι αυτό που λέει ο Babtua δηλαδή ένα Bm7 αλλά η 5η έχει μετακινηθεί ένα τάστο πίσω (τώρα δεν έχω ήχο για να βοηθήσω) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 thanks guys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Bb5m7 είναι αυτό που λέει ο Babtua δηλαδή ένα Bm7 αλλά η 5η έχει μετακινηθεί ένα τάστο πίσω (τώρα δεν έχω ήχο για να βοηθήσω) Όχι, αυτό που λέει ο Babtua δεν είναι Bm7b5 γιατί έχει και κανονική 5η (την F# στη χορδή Σι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 ε εκεί ας πιάσει κανένα λα δηλαδή άλλη μια 7η ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Τόσο ωδείο μαζεμένο δεν παλεύεται. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Νομίζω πως δεν έχει Σι ύφεση, η Φα είναι που την κάνει διάφωνη. δεν φταίω εγώ αφού άλλοι τα λένε ;D πάω ν ακούσω το soulside journey μπας και ισιώσω ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση