brougos7 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 ...και εμένα από τον Προφιτερόλ... Aρ γιου φηλινγκ οκ μπρο? Ντου γιου νηντ σομ μεντισεν? Απαραδεκτο το χιουμορ σου που μονο αστειο δεν ειναι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Ηρέμησε σε παρακαλώ, και αν θες να κάνεις κάποιο παράπονο να μην γράφεις δυο λεξούλες αλλά να προχωρείς επώνυμα σε πλήρη και λεπτομερέστατη εξιστόρηση του συμβάντος, και βεβαίως αυτό να έχει τύχει σε εσένα κι όχι σε στυλ "άκουσα από μπατζανάκη φίλου ξαδέρφου Τρίγκα ότι μαχόγκανι καλό για μέταλ". Χώρια που άλλον μάλλον εννοούσες από τον Παντεσπάνη, και τον έβαλες και σε θρεντ για συνθ ενώ εκείνος δραστηριοποιείται στα κιθαριστικά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Συγνωμη που οταν με δουλευουν αντι να αρχισω να λεω τα δικα μου απαντω με χιουμοριστικο κρυο τροπο οπως το εν λογω αστειο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Χώρια που άλλον μάλλον εννοούσες από τον Παντεσπάνη... Εκαλύφθην... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 +1 Για τον manosx! Ελεύθερη αγορά είναι παιδιά! Πολύ απλά! Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστεί αυτό (ένας απ'αυτούς είναι η κατακραυγή στο νοιζ, πχ). Τώρα σχετικά με τη ΚΟΣΤΟλογιση και την ΤΙΜΟλόγιση, ας αφήσουμε τους ανθρώπους να αποφασίσουν. Δεν έχουμε σχέση με αυτούς και δε μπορούμε να υποθέτουμε τίποτα για τις αποφάσεις που παίρνουν! Στο κάτω κάτω, αν εγώ επιλέξω να χρεώνω 5000 ευρώ το μάθημα, πόσους μαθητές θα βγάλω; Τώρα... μιλφέιγ μας κάνει; :o Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannakis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ το τηλέφωνο του Παυλίδη γιατί έχω ένα quadrasynth που θα ήθελα να επισκευάσω! Ευχαριστώ, Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ...τσέκαρε την πρώτη σελίδα του θέματος. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση