AndyC Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ο τυπος πρεπει να ειναι αρμενιος και μαλλον αυτος που παιζει στις Αρβανιτακη το live στο "Δυνατα δυνατα" κανοντας το ιδιο "κολπο". Tον ειχα δει στην Αθηνα με τον Meola απιστευτος πες το ρε μαστορα κι εχω φαγωθει που τον εχω δει τον τυπο... οντως,αυτος πρεπει να ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ναι αυτός είναι. Μπράβο στον παππού με την καλή μνήμη (αν και από ό,τι θυμάμαι από τη γιαγιά μου, οι ηλικιωμένοι θυμούνται παλαιότερες αναμνήσεις αλλά πάσχουν στις πρόσφατες, Για πες, τι έφαγες πρωινό ρε Playloud????) :P :P :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ναι αυτός είναι. Μπράβο στον παππού με την καλή μνήμη (αν και από ό,τι θυμάμαι από τη γιαγιά μου, οι ηλικιωμένοι θυμούνται παλαιότερες αναμνήσεις αλλά πάσχουν στις πρόσφατες, Για πες, τι έφαγες πρωινό ρε Playloud????) :P :P :D :D Σουηδεζακι ;) σωστος? Επισης θυμαμαι οτι στην συναυλια ο Meola για την ακουστικη του ειχε 2 rack μεγαλυτερα κι απο την ντουλαπα μου :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Σωστότατος. Έχω ακούσει ότι έχουν γεύση ανανά; Αληθεύει; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ο Arto έχει κάνει και το απίστευτο track στο τέλος του toxicity των SystemOfADown... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Πάντως, αν κρίνω από την εμφάνισή του στο 2o video (αυτό που ανέβασα εγώ), μάλλον είναι άρρωστος... 1000 μακάρι να κάνω λάθος... :( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Σωστότατος. Έχω ακούσει ότι έχουν γεύση ανανά; Αληθεύει; Πιο πολυ σε "λουλουδακι" φερνουν ;) ΥΓ Ναι ρε Ηλια, γαμωτη μου μεσα δηλαδη Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Επισης θυμαμαι οτι στην συναυλια ο Meola για την ακουστικη του ειχε 2 rack μεγαλυτερα κι απο την ντουλαπα μου :) Aν μιλας για τη συναυλια στον Λυκαβητο νομιζω επαιζε και με το VG88 στην ακουστικη. Anyway, απιστευτος παιχτης :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Οχι στο Λυκαβητο, τον ειχα δει σε αυτο το club κοντα στα ΚΤΕΛ στον Κηφισο (δεν θυμαμαι ονομα τωρα, κολλησα) που ειχε παιξει και ο Robillard αλλα κατα κυριο λογο ηταν metal club Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ο Arto ηταν μελος των Night Ark (Ara Dinkjian , Armen Donelian , Mark Johnson, Arto Tunkcboyaciyan) , τα τραγουδια που μετα εκανε "επιτυχιες" με Ελληνικο στιχο η Αρβανιτακη , προυπηρχαν σαν ακουστικα κομματια . ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση