Vodkapower Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Απολαύστε μια coca cola...και αφου την απολαύσετε...ορίστε τι να την κάνετε... Ο άνθρωπος είναι απλά καταπληκτικός... Είναι επίσης drumer/perc. και έχει συνεργαστεί με πάρα πολούς γνωστούς και μη μουσικούς (al di meola-world sinfonia, system of a down-toxicity κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 ..αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις ότι λείπουν μια-δυό γουλιές από την κοκα-κόλα.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ναι όπως στην κιθάρα έχουμε διάφορα κουρδίσματα στην coca έχουμε διαφορετική ποσότητα... ;D ;D ;D Επίσης πιστεύω και το μέγεθος παίζει ρόλο... Αυτή πρέπει να έιναι soprano, η μεγάλη amstel νομίζω είναι baritone... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ναι όπως στην κιθάρα έχουμε διάφορα κουρδίσματα στην coca έχουμε διαφορετική ποσότητα... ;D ;D ;D Επίσης πιστεύω και το μέγεθος παίζει ρόλο... Αυτή πρέπει να έιναι soprano, η μεγάλη amstel νομίζω είναι baritone... ;D ;D Και με Heineken "κούρδισε" στον ίδιο τόνο ;) ;D ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 ..λάθος..η μεγάλη αμστελ είναι shortscale σε κανονικό κούδισμα..η μεγάλη kaiser είναι baritone.. ;D ;D πάντως φοβερός ο τύπος.. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Και με Heineken "κούρδισε" στον ίδιο τόνο ;) δεν είναι στον ίδιο τόνο..είναι ένα ημιτόνιο πίσω.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Εγώ ακούω ΝΤΟ (με μικρή απόκλιση) και στα 2... Ίσως είμαι tone deaf... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Απλά ακολυστε την φωνή του... :o :o Είναι απο to world sinfonia-heart of the immigrands του Al di meola... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 ..χμμ..και διασκεδαστής και καλλιτέχνης λοιπόν.. το τραγούδι το αδικεί το μάστερ νομίζω.. ;D -1 κάρμα στον μαστερά.. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ο τυπος πρεπει να ειναι αρμενιος και μαλλον αυτος που παιζει στις Αρβανιτακη το live στο "Δυνατα δυνατα" κανοντας το ιδιο "κολπο". Tον ειχα δει στην Αθηνα με τον Meola απιστευτος Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση