V.P. Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 hola! βασικα λογω αλλαγης κιθαρας (χρωσταω φωτος, το ξερω :-[... teaser here: http://img155.imageshack.us/img155/9742/img0047p.jpg ) πρεπει να γινουν και καποιες μικροαλλαγες στον εξοπλισμο... συγκεκριμενα πηγα σε κατι πιο gibson-ατο , πιο μουντο και ετσι κοιταω για overdrive (low-gain) με "sparkling" ηχο(οκ, μπορει να μην στεκει σαν περιγραφη αλλα νομιζω καταλαβαινεται τι λεω...) ... πως ειναι π.χ. το zvex hard on που "ζωντανευει" και "ανοιγει " τον ηχο... :P συγκεκριμενα ΜΑΛΛΟΝ καταληγω στα -Catalinbread Silver Kiss -Dirty Little Secret (γιατι δυσκολευομαι να βρω το αποπανω) -Xotic Ac(ή το ΒΒ αν και νομιζω οτι ειναι too much gain για μενα) ΔΝ εχω τη δυνατοτητα να τα ακουσω ολα, απλως θελω αν υπαρχει καποιος και ΕΧΕΙ καποια απο αυτα να μου πει" το εχω στο ταδε rig και ειναι ετσι.." αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ΕΚΤΟΣ απο ocd, lovepedal eternity, barber, zvex ευχαριστως να το ακουσω! P.S.1 θελω οπωσδηποτε eq πανω στο πεταλι P.S.2 για να προλαβω μερικους ενισχυτη ΔΝ αλλαζω!! :D P.s. 3 κιθαρα ΔΝ αλλαζω! ;D P.s.4 ΟΧΙ δν χρειαζομαι eq αυτη τη στιγμη ευχαριστωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Voodoo Lab Sparkle Drive. Ακριβώς ότι ζητάς. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Τι ενισχυτή έχεις και τι κιθάρα; (για PRS την κόβω) Kαι επιθυμείς να αγοράσεις πετάλι που δεν θα έχεις τη δυνατότητα ανα δοκιμάσεις ο ίδιος προηγουμένως ή θες μόνο κάποιο που μπορείς να το πετύχεις στην ελληνική αγορά; Μην επιχειρήσεις το πρώτο. Silver Kiss: σχεδόν καθόλου "transparent". Dirty Little Secret: καμία σχέση, crunchy ήπιο Μαρσαλιάρικο ηχόχρωμα μέχρι "χαμό στο ίσιωμα", πολύ μουσικό όμως. Χοtic ΑC: πολύ καλή επιλογή, ίσως υπερβολικά "διάφανο", για πολύ ειδικά γούστα. Χotic BB: σαφώς πιο gain-άτο, ωραίο αλλά όχι για τον σκοπό που το θες. Eπιλογές στην κυριολεξία άπειρες και μπορώ να σου λέω μέχρι αύριο... στην ελληνική αγορά όμως μπορείς να πετύχεις (εκτός από το Xotic AC και το RC) και τρεις ακόμη πολύ καλές επιλογές, το Danelectro Cool Cat Transparent Overdrive, το Crazy Tube Circuits Ziggy (η καλύτερη επιλογή εξ αυτών by far) και το Visual Sound Open Road. To Sparkle Drive είναι επίσης καλό (όχι συγκλονιστικό kate me) και μπορείς να το ακούσεις ο ίδιος σε κεντρικό μαγαζί... Eπίσης, αν έχεις καλό λαμπάτο, το "sparkle" που λες μπορείς να το πετύχεις με ένα κατάλληλο booster, αρκεί ο ενισχυτής σου να έχει "αρετές" όταν πουσάρεται κατάλληλα (δεν συμβαίνει με όλους...) Α, ναι, και για τι εντάσεις μιλάμε; Υπνοδωματίου, αντρικές, εκκωφαντικές ή ηλίθιες; ;D Παίζει και αυτό πολύ μεγάλο ρόλο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 ενα ενδιαφερον πεταλι που κυκλοφορει οπου ναναι ειναι το mad professor sweet honey overdrive. δεν εχει ακριβως eq, αλλα καποιο ειδους terble booster λειτουργια http://www.mpamp.com/pedal/pedals-shod.htm και αλλο ενα για το οποιο βλεπω μονο τα καλυτερα ειναι το skreddy screwdriver, αλλα εχει waiting list καινουργιο! http://skreddypedals.com/skreddy_pedals_screwdriver.htm το Danelectro Cool Cat Transparent Overdrive το εχω, και ειναι αρκετα transparent & sparkly. ειναι κλωνος του timmy (που επισης εχει waiting list - το περιμενω). επισης ειναι παμφτηνο.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Έχεις κανένα παράδειγμα να δώσεις για το τι θεωρείς sparkling overdrive? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Μήπως θα έπρεπε να παίζεις περισσότερο με το EQ του ενισχυτή σου? Γιατί αυτό που περιγράφεις ότι θέλεις, μάλλον προς αυτή την κατεύθυνση παραπέμπει. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Έχεις κανένα παράδειγμα να δώσεις για το τι θεωρείς sparkling overdrive? Μήπως εννοεί κάτι τέτοιο; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Μήπως εννοεί κάτι τέτοιο; πολυ καλο overdrive (για τα γουστα μου)...δες και σε αλλα video που παιζει και με αλλες κιθαρες...βεβαια απ οτι ειδα το ΟΚΚΟ DIABLO overdrive που χρησιμοποιει ειναι λιγααακι ακριβο...τα φτιαχνει ενας τυπακος στη Γερμανια πανω απο 200 ευρω αλλα ειναι ενας στοχος που εχω βαλει ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Aυτά εννοεί (ή τουλάχιστον αυτή είναι η διαδεδομένη έννοια του όρου): Δυστυχώς, αυτό το "sparkling" κυρίως δουλεύει με single coils (κατ'εξοχήν με strats) και σπανιότερα πετυχαίνει το σκοπό του με humbuckers. Μήπως θα έπρεπε να παίζεις περισσότερο με το EQ του ενισχυτή σου? Γιατί αυτό που περιγράφεις ότι θέλεις, μάλλον προς αυτή την κατεύθυνση παραπέμπει. ;) Όχι, έχω περάσει από αυτή την αναζήτηση εδώ και καιρό και αυτό το little extra δεν πιστεύω προσωπικά ότι πετυχαίνεται από αυτό (ούτε βέβαια από τους συνήθεις ύποπτους tubescreamers...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Άσχετο με το θέμα, αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο χαμηλά έχει σεταρισμένους τους μαγνήτες του ο τύπος στο 2ο video! Ο neck είναι "βυθισμένος" μέσα στο καπάκι του... (κάπως έτσι έχω κι εγώ τους Stormy Mondays στην 335 μου...;) ) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση