Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο Ιδιωτη και αποστολη με Courrier!!Βοηθεια,Επειγον!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το να πληρωσεις courier με αντικαταβολη για κατι που κοστιζει 40 ευρω το θεωρω εξισου τραγικο με το να παραγγειλεις... πενες απο το εξωτερικο  :). Προτιμηστε την πιο φτηνη λυση που μπορειτε να βρειτε και βαλε τα λεφτα σε ενα λογαριασμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχετε αδικο...κανενας...και εγω αυτο σκεφτομαι οτι ειναι ξεφτιλα να για τοσα λιγα να βαλω κουριερ...

Απλα θελω και οι 2 πλευρες να ειναι καλυμενες,και εγω να παρω το αντικειμενο και το αλλο το παιδι να παρει τα χρηματα...

Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Γιατι δεν ρωτάς το παιδί αν δέχετε paypal ώστε να είναι και αυτος σίγουρος? Μετα στο πακετάρει σαν δέμα και ξεμπερδεύεις απο  αντικαταβολή και ιστορίες ;)

Trance-former

• Moderator

Παιδιά αν το θέλετε κι οι δυό, να την κάνετε την αγοραπωλησία. Είναι σωστό και πολύ ώριμο εκ μέρους σας που ψάχνετε πληροφορίες και εμπειρίες άλλων πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Η ώρα η καλή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

εγω τον carvin legacy που εχω τον ειχα παραλαβει μεσω κουριερ αλλα η πληρωμη εγινε μεσω αριθμου τραπεζικου λογαριασμου...

μισα λεφτα για να τον στειλει...και τα αλλα μισα οταν τον πηρα στα χερια μου και τσεκαρα οτι ειναι ενταξει....φυσικα σε περιπτωση που δεν ηταν στην κατασταση που μου ελεγε το ειχα ξεκαθαρισει εξαρχης οτι θα υπαρχει προβλημα οποτε αν ειναι να γινει λαμογια καλυτερα να μην ξεκινησει καθολου το ολο θεμα...

ειλικρινεια...σταρατα λογια...και καποιος βαθμος εμπιστοσυνης...

θα συμφωνησω οτι 40ευρω ειναι λιγα για να ανησυχεις τοσο πολυ ομως παντα υπαρχει μια ανασφαλεια σε τετοιες περιπτωσεις και οσο καλυτερα πανε τα πραγματα τοσο πιο πιο σιγουρα θα νιωσεις σε μελλοντικες αναλογες αγορες σου :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου