korakios Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Σιγά το μπέρδεμα...κάτσε να μαζευτούν 7-8 άτομα απο διαφορετικές πόλεις....! Βασικά drketikios συμπληρώθηκε το ποσό ή ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 βρηκα ανθρωπο απ την πολη μου κ ειναι ενταξει χωρις μπερδεμα κ τρεξιμο η κατασταση.Ευχαριστω παντως.Καλες αγορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Οπότε περιμένουμε απο τον zestair το ακριβές προϊόν που θέλει και κανονίζουμε! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Άλλο ένα 10 Ευρώ και κλείνουμε το 300... οπότε περιμένουμε τον zestair! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Είμαι.... έτοιμος. Σόρρυ για την καθυστέρηση, έχει πολύ τρέξιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Σε τι φαση ειμαστε???Προχωραμε?? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Είμαστε έτοιμοι παίρνω τηλέφωνα σήμερα και κανονίζουμε! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 wonderfull ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Λοιπόν περάσαμε κατά πολύ τα 300 είμαστε στα 497. Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα. το Big Muff του korakiou θα είναι in stock από τις 29-05-09. Δεν ξέρω αν θα καθυστερήσει μόνο αυτό ή αν θα καθυστερήσουν όλα. Θα πάρω τηλ να μάθω. επίσης πάρτε με ένα τηλ να πούμε τα οικονομικά. ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Όλα θα καθυστερήσουν, ακύρωσε το bigmuff θα το πάρω απο Ελλάδα,αργότερα!(να μου μείνει και κανα φράγκο να τρώω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση