drketikios Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshjb_jazz_rodded_humbucker.htm Αυτά θα αγοράσω εγώ... ψάχνω 1-2 άτομα να συμπληρώσουμε τα 300 ώστε να γλιτώσουμε τα μεταφορικά! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Κανένας ρε παιδιά? ??? ??? ??? Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Εγώ είμαι μέσα για 50-100€ παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Αν μπορει κάποιος να στείλει Βόλο αυτές τις χορδές ταχυδρομικώς με δικά μου έξοδα: http://www.thomann.de/gr/rotosound_rs885ld_black_nylon.htm θα ήμουνα ευγνώμων! Α!47Ε έχει...αν είναι στείλτε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Έστειλα πμ σε όσους μίλησαν... περιμένω απάντηση από όλους να κανονίσουμε! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Όποιος άλλος από Σαλονίκη ψήνεται...μας μένουν λίγα ακόμα! ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Ψήνω ενα μικροφωνο πόσα μένουν για συμπλήρωμα? Θα μπορεσω να τη δω τη φαση με τον κοράκιο γιατι ειμαι Λάρισα κ μπορώ να κατεβω βόλο καποια στιγμή.Ή αν ανεβει αυτος να γίνει κάτι.Ετσι μοιραζομαστε τα έξοδα απο θεσσαλονικη. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 trigga ok απλά να πεις σύντομα ;) Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Κάθε Τρίτη κατεβαίνει ο σαξοφωνίξ μας απο Θεσ/κη για Βόλο,άρα παίζει και να μη χρειαστούν μεταφορικά!(ξέχασα να στο πω drketikios) @trigga:αν τα βρείτε με το παλικάρι για τα λεφτά,παίρνω το mic και έρχεσαι και το παίρνεις γιατί λιγάκι δύσκολο να μου τύχει να σκάσω Λάρισα,αν και μια φίλη μου απο Λάρισα πηγαινοέρχεται...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 πολυ μπερδεμα ρε συ τι εχεις κανει εδω πέρα.Βρηκα την ακρη με ενα φιλο τελικα γιατι εδω θα μπλεχτουμε πολυ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση