Προς το περιεχόμενο

Korg Oasys ή Fantom G6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

xex μακάρι να το εννοείς αυτό, γιατί θα χρειαστω μπόλικη βοήθεια, υποθέτω.

θα πάω αύριο μεθαύριο στο στόλλα, να δω τι γίνεταιι !!

Φυσικά το εννοώ. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω ότι για τους υπάρχοντες χρήστες του Fantom-G υπάρχει ήδη μία βάση δεδομένων με αρκετά καλούς ήχους (Single/Live patches) από διάφορους χρήστες. Τη βάση δεδομένων αυτή μπορείτε να τη βρείτε εδώ.  8)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επειδή είχα βρεθεί κι εγώ σε παρόμοια θέση πέρσι, να πω μόνο πως όσο περισσότερο ψάχνεις τα χαρακτηριστικά του κάθε πλήκτρου, τόσο στρέφεσαι σε καλύτερα (και πιο ακριβά μοντέλα). Το θέμα είναι να μπορέσεις να κρίνεις ποιες απ' τις λειτουργίες που σου προσφέρει κάθε μοντέλο σού είναι απολύτως απαραίτητες και ποιες αποτελούν ακριβή πολυτέλεια.

Εγώ μετά από πάρα πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Μ3, το οποίο αποτελεί σοβαρή εναλλακτική των Oasys και G6. Αλλά όπως και νά 'χει, πρώτα ψάχνεις μέσω internet τα χαρακτηριστικά, ρωτάς φίλους μουσικούς κλπ και μετά πας οπωσδήποτε για ένα test-play (sic) γιατί στην τελική πρέπει να δεις αν σου κάνει το όλο πακέτο (από πλευράς εμφάνισης, φορητότητας κλπ κλπ)...

Καλό ψάξιμο!

ευχαριστώ πολύ όλους σας!

κατέληξα στο fantom! προσπαθώ να το μάθω (δυσκολεύομαι κάπως γιατί είμαι αρχάριος). Πολλές θερμές ευχαριστίες στον cyclops!

ευχαριστώ πολύ όλους σας!

κατέληξα στο fantom! προσπαθώ να το μάθω (δυσκολεύομαι κάπως γιατί είμαι αρχάριος). Πολλές θερμές ευχαριστίες στον cyclops!

Μεγειές, μεγειές. Welcome to the club...  ;D  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου