ignantios Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Μπορει να παιζει καλυτερα απο μενα, αλλα στην δηλωτή τον εχω.. ;D ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 "It's not easy" λεγεται το κομμάτι, τι περιμένατε; ;D Σιγά το πράγμα... ...αναμείνατε για απλόουντ δικιάς μου σύνθεσης ονόματι "It's very very VERY HARD" :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 :-X μπουκωμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 O joe Robinson, έπαιζε στο περίπτερο του γερμανού distributor των πεταλιών μου στην Φρανκφούρτη... Μόλις τον πρωτοάκουσα και έμαθα πως είναι και 17 χρονών, μου πέσανε τα σαγόνια ! Απίστευτη τεχνική, groove, και πολύ όμορφα κομμάτια που είναι όλα δικές του συνθέσεις ! Πολύ συμπαθητικός και προσγειωμένος επίσης πρέπει να σημειωθεί. Μερικά αποσπάσματα από την έκθεση, όπου ο robinson jamάρει με διάφορους : http://www.youtube.com/watch?v=9muC4xqt2jM www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 O joe Robinson, έπαιζε στο περίπτερο του γερμανού distributor των πεταλιών μου στην Φρανκφούρτη... Μόλις τον πρωτοάκουσα και έμαθα πως είναι και 17 χρονών, μου πέσανε τα σαγόνια ! Απίστευτη τεχνική, groove, και πολύ όμορφα κομμάτια που είναι όλα δικές του συνθέσεις ! Πολύ συμπαθητικός και προσγειωμένος επίσης πρέπει να σημειωθεί. Μερικά αποσπάσματα από την έκθεση, όπου ο robinson jamάρει με διάφορους : http://www.youtube.com/watch?v=9muC4xqt2jM ασχετο λιγο με το θεμα-καποια στιγμη που δειχνει κατι πεταλια ειναι του jam?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 ασχετο λιγο με το θεμα-καποια στιγμη που δειχνει κατι πεταλια ειναι του jam?! Δεν κατάλαβες ποιος πόσταρε πριν από σένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Δεν κατάλαβες ποιος πόσταρε πριν από σένα; τωωρα καταλαβα! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 ελα μωρε σιγα το παιχτη...... ::) εμενα με εχει ακουσει αυτος??? χοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση