c_fanis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Παιδιά πρώτη απόπειρα ηχογράφησης και απο εμένα. Πρόσφατα συνηδητοποίηση ότι έχω την δυνατότητα να ηχογραφήσω μέσω της X3 live που έχω και έτσι έκανα μια προσπάθεια. Πρόγραμμα audacity (απλό γιατί βαριέμαι τα πολλά πολλά), κιθάρα η τέλεια JEM 7V-WH πρόσφατα αγορασμένη απο τον φίλο Al Pacino και φυσικά το εργαλείο Line6 X3 live που κάνει τα πάντα και συμφέρει. Ενδεικτικά η υπερκομματάρα του Joe με ένα απο τα καλύτερα solo του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Ωραίος φίλε ;) Ο ήχος σου δεν με τρέλανε όμως. Το όλο σύνολο πάσχει από μπάσσες συχνότητες κ η lead κιθάρα έχει μπόλικο reverb. Είπες ότι "βαρίεσαι" τα πολλά πολλά αλλα αδικείς τον ευατό σου με τέτοιο ήχο. Τεσπά. Το παίξιμο πάντως είναι πολύ καλό. Κ ώραια επιλογή κομματιού :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Φιλε μου το παιξιμο ειναι καλο. Στον ηχο ομως κατι με χαλασε και μου τραβουσε συνεχεια την προσοχη.Κατι ηταν υπερβολικο χωρις να μπορω να προσδιορθσω τι ακριβως. Τα γρηγορα μερη δεν ηταν τοσο καθαρα.Πιο πολυ νομιζω εφταιγε ο ηχος παρα η τεχνικη σου.Ισως ολο το preset να ηθελε λιγο μαζεμα. Αυτα απο εμενα.Συνεχισε ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_fanis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Παιδιά λάβετε υπ'οψη σας ότι ασχολούμαι πλέον ελάχιστα με το άθλημα. Και μόνο ότι ασχολήθηκα να ηχογραφήσω κάτι είναι άθλος. Οπότε λογικό και ό ήχος να είναι ερασιτεχνικός. Σε κάποιο επόμενο κομμάτι θα διορθώσω κάποια πράγματα. Έπιφυλάσομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2009 Eμενα μου αρεσε πολυ ...ωραιος RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 το παιξιμο ηταν καλο.πολυ καλο. ο ηχος δε με ενθουσιασε.... μπραβο ομως για τη προσπαθεια.τα τυμπανα ειναι φυσικα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_fanis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Έκτος απο την lead guitar όλο το "πίσω" είναι backing track. Τώρα τι και πως...δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 μπραβο!ευτυχως η κιθαρα μου πηγε σε καλα χερια και δακτυλα!!!ευγε!δυσκολο σολο και σταθηκες αξιος!παντα τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση