Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 φιλε μου ηρεμησε δεν σε παρεξηγησε κανεις.. δεν εχει σημασια αν ζει η αν δεν ζει καποιος για να σου αρεσει κατι. :) Συμφωνω Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Ήμουν αρκετά μικρότερος όταν πρωτοάκουσα το "Μακό" που τραγούδησε η Αρβανιτάκη, σύνθεση του Μιτζέλου, και είχα πραγματικά γοητευτεί απο την ικανότητα του να μπορεί να φτιάχνει όμορφα κομμάτια. Μετά το "φύλακα άγγελο" που τραγούδησε ο Κότσιρας σιγουρεύτηκα πως υπάρχουν και στην Ελλάδα σπουδαίοι κιθαρίστες που μπορούν να γράψουν καλή μουσική που θα αφορά τους πολλούς. Είναι πραγματικά εξαιρετικό να βλέπεις "ικανούς οργανοπαίκτες" να σπάνε τη μίζερη γυάλα της κιθαριστικής εσωστρέφειας και να μπορούν με τις συνθέσεις τους να περάσουν στο mainstream. Είναι αισιοδοξο και ενθαρρυντικό για όσους ασχολούνται με το ...άθλημα. Ο Μιτζέλος δεν με ενθουσιάζει πια σα σολίστας. Μου αρέσει όμως σαν συνθέτης, και περιμένω περισσότερα και σπουδαιότερα πράγματα απο αυτόν. Στην άκρη του μυαλού μου, ελπίζω πως άνθρωποι σαν κι αυτόν θα μπορέσουν να ξεκολλήσουν τον μέσο έλληνα κιθαρίστα απο τη λάσπη του shredoπρωταθλητισμού και θα τον κάνουν να δει πως το σημαντικότερο, μάλλον, είναι να μπορείς να σκέφτεσαι σαν μουσικός, κι όχι σαν αθλητής.. Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 ....ελπίζω πως άνθρωποι σαν κι αυτόν θα μπορέσουν να ξεκολλήσουν τον μέσο έλληνα κιθαρίστα απο τη λάσπη του shredoπρωταθλητισμού και θα τον κάνουν να δει πως το σημαντικότερο, μάλλον, είναι να μπορείς να σκέφτεσαι σαν μουσικός, κι όχι σαν αθλητής.. Τολη σε "παω" με 1000. Σπυρος 8) 8) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση