kiwitwistmusic Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 γειασας εχω μια κονεκτ 24d tc εelectronics εδω και καιρο. εχω mac book 10.4.11 mac os x.. η tc εχει σαν option 2 plugins fabric c kai r (dsp) δεν μπορω να τα ανοιξω μεσα στο logic pro. για να τα δουλεπσω σαν audio units. δεν μου τα εμφανιζει καθολου τι λετε να κανω?τι δεν παει καλα? use what u got!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Έχεις τσεκάρει αν τα plugings αυτά είναι προσβάσιμα μόνο κατά το tracking ? Κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να κάνεις ηχογραφήσεις το σήμα σου χωρίς επεξεργασία από τα Reverb, με επεξεργασία από τα Reverb ή χωρίς επεξεργασία αλλά monitoring με Reverb. Η λειτουργία περιγράφεται στο manual της κάρτας. H σειρά fabric προέρχεται από την πλατφόρμα Powercore, βλέπω πολύ απίθανο να έχουν υλοποιήσει κάτι παρόμοιο πάνω σε κάρτα ήχου αυτής της κατηγορίας. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση