jimakos-Dm7 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΟΜΠΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΙΖ.....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΤΑΣΤΟ ΜΠΑΣΣΟ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ 0-350 ΕΥΡΟ... Υ.Γ.;DΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:ΓΙΑΤΙ ΑΤΑΣΤΟ??? ;D ΕΕΕ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΩΡΑ.... ;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ...ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ!!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ JIMMYS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Η πιο κλασικη προταση για αυτο το budget ειναι αυτη http://www.dv247.com/invt/47683/. Οσες απαντησεις και να παρεις σε αυτο θα καταληξεις, αντε και καλα παιξιματα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 KAΡΑ OFF TOPIC!!! :o bihla87 Ι just LOOOOOOVE your avatar!!! :-* :-* :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 τιι γίνεται; πολά μπάσσα αγοράζονται αυτή την εποχή από τα συχνότερα θέματα στο noiz έχει γίνει η αγορά καινούργιου μπάσσου μια χαρά είναι το μπασσάκι που πρότεινε ο bihlas87 το μόνο του ελάττωμα κατά τη γνώμη μου είναι ότι η ταστιέρα δεν είναι ολόμαυρη αλλά έχει ζωγραφισμένα τα τάστα αυτό για κάποιον μπορεί να είναι και καλό για μένα όμως όχι επίσης στο σημείο που υπάρχει η γραμμούλα που υποδεικνύει το τάστο, εάν έχεις αρκετά πρίμα βγάζει ένα μικρό τρίξιμο όταν κάνεις vibrato. Το υλικό του μπράτσου είναι ebonol, κάτι σαν πλαστικό που νομίζω ότι δεν τρίβεται ώστε να ξεπεραστεί το παραπάνω ανεπαίσθητο πλην όμως υπαρκτό πρόβλημα. (ή μήπως μπορεί να τριφτεί και λέω ανακρίβειες;) Πάντως από ήχο και playability είναι super Είναι και κούκλα Εγώ σκέφτομαι να του κοτσάρω ένα warmoth μανίκι χωρίς γραμμούλες. off topic: Αλήθεια τα neck της warmoth είναι συμβατά με τα Squier; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Αλήθεια τα neck της warmoth είναι συμβατά με τα Squier; για να χωρανε στης φεντερ λογικα...........(οχι πως παιρνω και ορκο :P :P :P :P) http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Ελα tzimakos-Dm7.... καλώς ήλθες και πάλι στο noiz. Πρώτον, ωραίο το έπιπλο που σου έδειξε ο bihlas87. Δεύτερον, μη γράφεις με κεφαλαία διότι είναι δυσανάγνωστα και ΦΩΝΑΧΤΕΡΑ. ( :) ) Τρίτον, για να απαντήσεις πάτα το κουμπί "απάντηση" (πάνω-πάνω) ή "παράθεση" (στο κάθε post) και ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΗ ( :) ) που λέει "αναφορά στο συντονιστή". Παραθέτω εγώ τα σχόλια σου. ---------------------------------------- @bihlas: ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΕ!!! ΘΕΝΚΣ @FatalV: ΕΕΕΕ....ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ....:-p ;-) ΘΕΝΚΣ @mediumswing: ΘΕΝΚΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ WARWICK-ROCKBASS FRETLESS???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 ΘΕΝΚΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ WARWICK-ROCKBASS FRETLESS???????????? δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω παίξει ποτέ με αυτό το μπάσσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nognir Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο Art Music στην Ακαδημίας κοντά στην Κάνιγγος και τσέκαρε για ένα άταστο Jack & Danny που έχει 300Ε, είναι σώμα Ash, single neck pickup (όπως στα J-Bass) και έναν διπλό τέτοιο στο bridge. Μου άρεσε σαν όργανο που το δοκίμασα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimakos-Dm7 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Ευχαριστω πολυ για την προταση σου.....αλλα ειμαι λιγο μακρυα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Εγω εχω αυτο και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. http://www.thomann.de/gr/cort_curbow4_flmic.htm MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση