ReCoC Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 ...Eye of the tiger! http://www.maniacworld.com/kids-sings-eye-of-the-tiger.html Μακάρι και εγώ όταν ήμουν στο δημοτικό να είχα έναν τέτοιο δάσκαλο μουσικής!! ;D Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Μακάρι και εγώ όταν ήμουν στο δημοτικό να είχα έναν τέτοιο δάσκαλο μουσικής!! ;D Πιο πιθανό είναι να είχες τέτοια δασκάλα μουσικής: http://www.youtube.com/watch?v=2f4oMQJiIj4 :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Ακουτε αρμονια τα παιδακια. Ουτε ξεκουρδιστα ουτε τιποτα ναουμ Πιτσιρικας σολο πθεβδοθ (Φεηθ το φεηθ....:)) ΥΓ. Μακαρι στο δημοτικο ΕΔΩ να μαθαιναν το eye of the tiger Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Oχι σαν εμας εδω που τραγουδαμε εδω και 60 χρονια το βαζει ο Nτουτσε τη στολη του...... Ετσι πρεπει, εγω θα τους μαθαινα και το another brick in the wall. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 το θέμα δεν είναι μόνο το τι τραγουδάνε αλλά κυρίως το πώς το τραγουδάνε το πολύ σπουδαίο είναι ότι όλα αυτά τα παιδάκια ΑΚΟΥΝΕ ακούνε το ένα το άλλο και είναι εντυπωσιακά μαζί ρυθμικά πιο "μαζί" από μπάντες με μόνο πέντε άτομα και πολλές πρόβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 καλά, είναι πολυυύ καλό.... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 τα 4/5 είναι μαυράκια. το'χουνε ρε παιδι μου, το'χουνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 τα 4/5 είναι μαυράκια. το'χουνε ρε παιδι μου, το'χουνε... ;D ;D Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Eιτε εχετε αμυδρες μνημες απο το σχολείο σας ειτε ηταν ολοι οι συμμαθητες σας αταλαντοι ή εγω πηγα σε σχολειο που φοιτουσαν μονο παιδια θαυματα :D Εγω δε βρηκα τιποτα το ενδιαφερον στο βιντεο.Στις γιορτες του σχολειου μου (κανονικο δημοσιο Λυκειο) συμμετειχαν σχεδον ολοι οι μαθητες,καθως ολοι απο κατι παιζανε,το ρεπερτοριο ήταν ελευθερο λογοκρισιας ( σε μια συναυλια ειχαμε παιξει το moist vagina των nirvana (googlaρετε στιχους)) ισως απλα σταθηκα τυχερος :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 ΠΟΛΥ τυχερος Βεβαια εσεις ειστε και πιτσιρικαδες :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση