kostaras75 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Παιδια γεια χαρα σε ολους. Εχω ενα προβλημματακι με το laptop μου (toshiba G50-11R με vista home premium) Παρατηρησα οτι οταν παιζω mp3 (τα παιζω με το winamp μιας και με βολευει πολυ η βιβλιοθηκη του) αλλα και οταν παιζω βιντεο ανα καποια διαστηματα (οχι συνεχεια ομως) γινονται διακοπες για καποια κλασματα του δευτερολεπτου.Το ιδιο συμβαινει και οταν βλεπω καποιο βιντεο απο youtube για παραδειγμα.Δηλαδη φαινεται οτι δεν εχει να κανει με το αρχειο αλλα γενικα ο υπολογιστης εκεινα τα κλασματα του δευτερολεπτου κρασαρει η συμβαινει κατι αλλο.Δεν θυμαμαι αν μου το εκανε απο την αρχη που τον αγορασα αλλα νομιζω πως οχι.Γενικα ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα.Βεβαια αυτο μπορει να το κανει και οταν παω να κανω καμια επεξαργασια βιντεο οποτε εκει θα υπαρξει προβλημμα αν το κανει.Το θεμα ειναι τι μπορει να φταιει τωρα σε αυτο? Αν μπορειτε παιδια βοηθηστε για να μην κανω κανενα φορματ τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Ανοιξε το task manager και δες πως συμπεριφερεται η CPU την ωρα που κολλαει.Αν ανεβαζει κατακορυφα το CPU Usage μαλλον ειναι και με την μητρικη...Παντως κανε και ενα CHKDSK καλου κακου να δεις τι γινεται με το δισκο. http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kako_Skyli Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Εγω ειχα το ιδιο προβλημα καποια στιγμη μεχρι που ανακαληψα οτι φιλοξενουσα ενα ιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 η δες για flash player παίζει να είναι και αυτό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση