kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Αν παίζεις ΠΑΝΚ, δεν σε νοιάζει το sustain. Βασικά δεν σε νοιάζει τίποτα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Λίγο sustain παραπάνω να είχε μόνο. 1.αμ δεν θα ηταν jazzmaster τοτε..... 2.και δεν παιρνεις εναν κομπρεσσορα να εχεις οσο..σουστείν ;D θες? Αν παίζεις ΠΑΝΚ, δεν σε νοιάζει το sustain. Βασικά δεν σε νοιάζει τίποτα. ακριβως, εισαι ελευθερος και ωραιος & κυνηγας πεταλουδες στις ρεματιες.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Μέχρι κι εγώ ψήθηκα για Jazzmaster... Λίγο sustain παραπάνω να είχε μόνο... :( Τι να πει και η Jaguar δηλαδη... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Ποια από τις 2 έχει περισσότερο ... "σουστέην"; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 νομιζω η jazzmaster... απο εμφανιση μουφα η γεφυρα παντως! χαλια ειναι...ουτε στους πανκηδες δεν θα αρεσει! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Μιλάμε για κιθάρες οι οποίες δεν εχουν 'σουστέην! ...ας πούμε ότι η Jazzmaster έχει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Οι γεφυρες αυτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε αριστερες jazzmaster/jaguar ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απο οτι φαίνεται ναι. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να ρωτήσεις και τους τύπους στην mastery. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι και εγώ μόλις είδα τις mastery σκέφτηκα μήπως αγοράσω μία αλλά μόλις είδα την τιμή.... ::) Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδια, τι έχει η original γέφυρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 ενταξει..ειναι λιγο μπελαλιδικη και στην ΕΛΛΑΔΑ ο μονος που ξερει να τη σεταρει σωστα ειμαι....εγω... ;D ;D ;D Ποια από τις 2 έχει περισσότερο ... "σουστέην"; η Jazzmaster,λογω της μακρυτερης σκαλας & του μεγαλυτερου string tension που αυτη δημιουργει.... ;) αλλα και παλι τι να το κανεις το sustain απο τη κιθαρα,πιο πολυ μπελας παρα προσον ειναι.....μια και δεν...αφαιρειται ενω ανετα προστιθεται με ενα πεταλακι...... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 O Woody (Mastery bridge) μάλλον έχει πάρει φωτιά!!! To bridge μου είναι έτοιμο, οπότε από βδομάδα θέλω να πιστεύω νεώτερα!!! www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση