zoo Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Καλα μιλαμε το 6 σκοτωνει :o Μακραν η καλυτερη κιθαρα ολων ;D It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 3 και 4 μου φαινονται και μενα οτι ειναι με την ιδια κιθαρα και επισης ηταν αυτη που μου αρεσε περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Καλα μιλαμε το 6 σκοτωνει :o Μακραν η καλυτερη κιθαρα ολων ;D Είσαι πολύ προχωρημένο άτομο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hsinn3r Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Πιστεύω πως μαζί με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών πρέπει να βγουν και του τεστ! btw ωραία η lespaul... γκουχ γκουχ γκουχ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Νο 1 Duesenberg D49er - P90 No 2 Gibson les Paul 58 RI Customshop No 3 Nik Huber Dolphin No 4 Nik Huber Dolphin No 5 PRS Custom 22 Blue Matteo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2009 εμενα μου αρεσε πιο πολυ το 3 στο 4 μηπως αλλαξες μαγνητη, ή γυρισες λιγο το tone? πολυ ωραια κλιψ, btw ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 εμενα μου αρεσε πιο πολυ το 3 στο 4 μηπως αλλαξες μαγνητη, ή γυρισες λιγο το tone? πολυ ωραια κλιψ, btw ;) Ευχαριστώ alderbody,στο Νο 4 παίζει η Dolphin στην 2 θέση,σπλιτάρει τον νεκ μαγνήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Καλα μιλαμε το 6 σκοτωνει :o Μακραν η καλυτερη κιθαρα ολων ;D Το No6 η κιθάρα σκοτώνει ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
axs Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 i 5 prepei na einai i gibson. i 4 einai i pio vintage kai i 1 einai i pio modern Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 1.Διάβασε λίγο πιο προσεχτικά...οι απαντήσεις έχουν δοθεί. 2.Δεν γράφουμε greeklish εδώ... ;) 3.Welcome!... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση