theBox Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Νομιζω πως η gibson ειναι το κλιπακι νο 2, το οποιο μααααααλον μου αρεσει και περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hsinn3r Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 ετοιμαστειτε να με δείρετε. Αν εντελώς τυχαία τα βρω, και δεν πήγα να παίξω λόττο είμαι κόπανος. το 1 είναι strat το 2 είναι κούφια (από αυτές που ξεκινάνε για κιθάρα και καταλήγουν σκάφος αναψυχής ένα πράμα) το 3 και 4 είναι solid body με humbuckers το 5 είναι επίσης solid body με humbuckers, με maple neck Επίσης μπορώ εύκολα να πω πως από το feeling, φορούσες κόκκινο G-string (στα μπούτια, όχι στην κιθάρα) και είχες μια πελώωωωωωρια λαχτάρα για Nesquick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 καλες ειναι ολες...ευγε...λιγο μελετη πανω στο κομματι θες νομιζω! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 α...και στο 4 μου αρεσε ο σκυλος που ακουγετε στο 01:41....και νομιζω οτι ειναι κανις....κερδιζω κατι? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 είμαι κόπανος. Λίγο όσο πατάει η γάτα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Λίγο όσο πατάει η γάτα ;D Μάκη τη δίνεις τη γατα? Εχω ενυδρείο με αληθινά φύκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Μάκη τη δίνεις τη γατα? Εχω ενυδρείο με αληθινά φύκια. Είναι γάτα με πέταλα μπορεί, να πνιγεί στο ενυδρείο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hsinn3r Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Λίγο όσο πατάει η γάτα ;D Τι κακοοοοοοοοοοοοος :'( Α, και θέλουμε και φωτος από τις κιθάρες όταν τις αποκαλύψεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Τι κακοοοοοοοοοοοοος :'( Α, και θέλουμε και φωτος από τις κιθάρες όταν τις αποκαλύψεις! H μιά κιθάρα είναι αυτή η πρόστυχη-φλώρικη Gibson. http://www.noiz.gr/index.php?action=dlattach;topic=166666.0;attach=11783 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 απ ολα τα κλιπακια μου αρεσε πιο πολυ το 5. ουτε που μπορω να φανταστω τι ειναι........ ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση