dr.peters Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 το ειπε ο πλατων πραγματι αλλα τι εχει να λεει? το θεμα να ξαναενωθει με το 1ο noiz day! και εσυ κουλτουρα ξεχνα την αν θελεις να ευτυχησεις για αυτην να μου το θυμηθεις μουστακι θα ξυρισεις πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Εσείς το πάτε φυρί-φυρί να γράψω το επικό ποίημα "Η Πέγκυ και η πολυμίσητη τοστιέρα", αλλά θα συγκρατηθώ για να μην έχουμε πάλι αποχωρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 βγάζω τη στρατ μου στο σφυρί σε ειδα χτες και πηρα homework προεκυψε φριχτή ακμή κι αναπολώ το feel του rosewood https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Πετζυ μου που'σαι ομορφη με βλεφαρα μεγαλα, ματια δεν εχω ζι' αλληνε ..μα εχω ολα τ' αλλα! (μαντyannαδα) ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Ο νεαρος ξεκινησε κιθαρες να χαζεψει παιχνιδι ομως πονηρο η μοιρα θε να παιξει Ενω αυτος δοκιμαζε των φιλων πεταλακια πισω απ το μπαρ ξεPROVAλαν δυο ματια, δυο ματακια Εσκαλωσε το βλεμμα του στα χειλη τα γλυκα της θα δινε και την gibson του για λιγη απ τη δροσια της Τετοια κοπελα ο νεαρος δεν ειχε αντικρυσει με ποση χαρη και ομορφια την προικισε η φυση Στο μπαρ ευθυς πλησιασε ταχα να παραγγειλει κοιτωντας αδιαφορα, μην γινει και ρεζιλι Μια Kaiser θα ηθελα, θεσπεσια δεσποσυνη μυριζεις τοσο ομορφα σαν παγωμενη βυνη Τα λογια σου με ξαφνιασαν του λεει λυπημενη δε λεω, εισαι κυριος μα ειμαι λογοδοσμενη Η μπυρα του εγλυστρισε αναμεσα απ τα χερια μες στην καρδια του ενιωσε να χωνονται μαχαιρια Επαγωσε το αιμα του απ την απελπισια και ενιωσε να χανει της ζωης του την ουσια Ξαπλωθηκε στο πατωμα ωσαν τον τρελοσουρα παει το noiz open day, ατυχε Κουλτουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 ladies and gentlemen, we have a winner!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Αυτά είναι! ;D Αν της απαγγείλλω όλα αυτά μαζί, έχει πέσει στα γόνατα και με ικετεύει -όχι να σταματήσω, να πάμε μαζί σπίτι... ;D Regards, πάντως, με κάνατε και γέλασα... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Εγω απλά να αναφέρω ότι λυπάμαι που δε τα κατάφερα τελικά! :'( Ελπίζω να υπάρξει επανάληψη και να είμαι παρόν. Φαίνεται να περάσατε πολύ ωραία. :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Εγω απλά να αναφέρω ότι λυπάμαι που δε τα κατάφερα τελικά! :'( Ελπίζω να υπάρξει επανάληψη και να είμαι παρόν. Φαίνεται να περάσατε πολύ ωραία. :) Λίγο δύσκολο να το εύρισκες...με το ποδήλατο!!! Εκτός εάν του έχεις βάλει GPS. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 ΑΠΟΧΩΡΩ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση