Προς το περιεχόμενο

Παραλειπόμενα από το Noiz Open Day

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά που δεν ήρθα δηλαδή και απέφυγα πιθανόν ψυχολογικό πάνε-κι-ελα άμα πάθαινα κάτι παρόμοιο με το χαριλατρόνιο...

Ρε συ μήπως ήταν γυάλινο που κατά το export υπέστη "κρυφό" dithering από το DAW και άδικα την κατηγοράς την κοπελιά; Αρκετά προβλήματα δείχνει να έχει με τις τοστιέρες, άμα βάλουμε και τα ποτήρια μπορεί να πελαγώσει και να της δημιουργηθεί μετατασιακή οσφιοκαμψία σαν ψυχοσωματική αντίδραση.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 134
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Δεν ξέρω Jase....  Δεν ξέρω πραγματικά.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι για άλλη μια φορά προσγειώθηκα ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα, όπου ενώ είσαι έτοιμος να πληρώσεις και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, έρχεται κάποιος και σου λέει : "ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ. Take it or leave it.  "

Και βέβαια είμαι βαθύτατα πικραμένος - ενοχλημένος.

Διότι ένα πράγμα σου ζήτησα _Peggy_..... ένα πράγμα.

Εναν απλό τίμιο και εύκολο καφέ .... τον οποίο μου εδωσες σε πλαστικό.

Για μια στιγμή νόμισα ότι αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.... και αρκέστηκα στο πλαστικό.

Αλλά όχι....

Όταν ζήτησε καφέ ο Bloody_Sunday....  του τον έδωσες σε γυάλινο ποτήρι _Peggy_....

Ξαφνικά ένοιωσα τον κόσμο να γκρεμίζεται κάτω από τα πόδια μου.

Κάθε ιδανικό, κάθε έννοια σεβασμού ανθρώπου από άνθρωπο, κάθε ίχνος της αξιοπρέπειάς μου... κουρελιάστηκε σαν ένα μικρό χαρτάκι που το παίρνει ο αέρας και το στροβιλίζει μαζί με τα όνειρά μου.

Δες ξανά _Peggy_..... και πες μου αν έχω άδικο.

Είναι δίκαιο?

Μια απάντηση ζητώ. Τίποτε άλλο.

H.

Ζητω ταπεινα συγνωμη κυριε harilatron...  Απλα ακολουθω τους κανονες του studio οπου δεν επιτρεπονται τα γυαλινα ποτηρια στις μεσα αιθουσες!!!    Που να φανταστω οτι θα μου κατασκηνωνατε στο bar!! ;)))

Απλα ακολουθω τους κανονες του studio οπου δεν επιτρεπονται τα γυαλινα ποτηρια στις μεσα αιθουσες!!!   

Peggy-Ηarilatron=5-0

Νέος...άλλη φορά να διαβάζεις τους κανόνες του forum...εεεε του studio που βρίσκεσαι, πριν βγάλεις γλώσσα...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Moderator

Εντάξει _Peggy_.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μου αρκεί που με πέρασες για άτομο που θα περνούσε περισσότερο χρόνο στην αίθουσα παρά στο bar.  :)

Επίσης με ευχαριστεί που σκέφτηκες το αντίθετο για τον Μπλάντυ.  ;)

(Harilatron- Μπλάντυ: 1-0)

Ζητω ταπεινα συγνωμη κυριε harilatron...  Απλα ακολουθω τους κανονες του studio οπου δεν επιτρεπονται τα γυαλινα ποτηρια στις μεσα αιθουσες!!!    Που να φανταστω οτι θα μου κατασκηνωνατε στο bar!! ;)))

Ε Μ Ε Ν Α Μ Ο Υ Τ Ο Ν Ε Δ Ω Σ Ε Σ Σ Ε Γ Υ Α Λ Ι Ν Ο Ο Μ Ω Σ Π Ε Γ Κ Υ Γ Κ Ο Λ Α Π Ο Τ Α Α Π Ο Δ Υ Τ Η Ρ Ι Α K A I Ε Χ Ω Β Γ Α Λ Ε Ι Η Δ Η B I Z A Γ Ι Α Α Π Ο Χ Ω Ρ Η Σ Ι Δ Ε Ν Δ Ι Α Β Α Ζ Ο Μ Α Ι Π Ι Α

My love for you is ticking clock, Berserker

Μου αρκεί που με πέρασες για άτομο που θα περνούσε περισσότερο χρόνο στην αίθουσα παρά στο bar.  :)

Επίσης με ευχαριστεί που σκέφτηκες το αντίθετο για τον Μπλάντυ.  ;)

(Harilatron- Μπλάντυ: 1-0)

Eμ βέβαια, το μπαρόμουτρο φαίνεται από μίλια μακριά πού θα κάτσει, όπως επίσης και πού θα πάει μια κλασσική φάτσα κιθαροφυσικομαθηματικοgeek (1-1 με κεφαλιά-ψαράκι).  

Εν τω μεταξύ έχω συκοφαντηθεί κατάφωρα γιατί δεν παρήγγειλα ποτές καφέ. Προφανώς με μπέρδεψες με τον Έβρις (ουπς, με πρόλαβε). Μόνο Κάιζερ είχα πάρει. Αλήθεια πώς κολλήσατε όλοι?  ??? Εγώ απλά την πίνω φανατικά... Συγχύστηκα, αποχωριό κι εγώ.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Τι κόλΛημα είναι αυτό ρε παίδες;

Ήμαρτον  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου