alekelis Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά κάντε κατι... Zeppelin μας τα έχει κάνει ο kultura με την τυπησα στο μπαρ!!! ;D Υ.Γ.: Εγω δεν ήρθα αλλα το μετάνιωσα..αναμένω για το επομενο one night stand! Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Ποιά είναι η νέα καψούρα του kultura??... http://www.provastudio.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=46 4η φωτο ? My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Refrain: Am Dm Του Vox μου η λυχνία φέγγει G7 Cmaj7 Μόνο για σένα Πέγκυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Refrain: Am Dm Του Vox μου η λυχνία φέγγει G7 Cmaj7 Μόνο για σένα Πέγκυ 5ο Noizjam? Αυτό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Refrain: Am Dm Του Vox μου η λυχνία φέγγει G7 Cmaj7 Μόνο για σένα Πέγκυ Οπως παει θα σε βαλει να ξυρισεις το μουστακι (οταν με το καλο ερθει η ωρα του να ξεμυτισει και αυτο :P ) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Refrain: Am Dm Του Vox μου η λυχνία φέγγει G7 Cmaj7 Μόνο για σένα Πέγκυ Ένα σου λέω... Αν παρήγγειλες kaiser ξέχνα το... It ain't gonna happen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Μπα. Ξεκινησα να γραφω ποιηση του ερωτος, αλλα την εσβησα... αλλαξα γνωμη. Αυτο που εχει ο kultura μεσα του (απο χθες) ειναι πολυ δυνατο. ΕΙναι Lacta φαση. Πρεπει να μεινει αγνο και ασπιλο, μακρια απο τον ζηλιαρη τον κακο τον κοσμο. Εχει να φαει πολυ χαρτζηλικι σε καιζερ.... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Ομορφα περνατε εκει κατω. Σε επομενη συναντηση θα σας κατεβω, δεν τη γλιτωνετε... :D Refrain: Am Dm Του Vox μου η λυχνία φέγγει G7 Cmaj7 Μόνο για σένα Πέγκυ Που να ηταν εκει η Η Χριστίνα είναι η τραγουδίστρια του PROVA Café Team καθώς ανήκει στο metal συγκρότημα Dakrya. [flash=200,200] 0:56... Απ' τα πατωματα θα σε μαζευανε ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Refrain: Am Dm Του Vox μου η λυχνία φέγγει G7 Cmaj7 Μόνο για σένα Πέγκυ C Ab7 Σε βλέπω δίπλα στην τοστιέρα Dm7 G7 C C7 κι ιδρώνουν τα δάχτυλά μου στην ταστιέρα F Fm C A7 Και θα 'θελα να χύσεις τον καφέ, Dm7 G7 C να 'ρθω να καθαρίσω το λεκέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Ε, αφου το συνεχιζετε ... approach 1 (soft kultura) Πεγκυ, της καρδιας μου εισαι τ'αγκαθι πιες τον ελληνικο γλυκυ βραστο, να πιω το κατακαθι approach 2 (hard kultura) Δεν ειν αγαπη αυτο που σε ζοριζει, Κουλτουρα στην τουαλετα πηγαινε, τις Καιζερ κατουρα. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση