Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 καλα οτι πεις μη σε στενοχωρησουμε κι όλας... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
janclod Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μάλλον δεν το κατάλαβες το τελευταίο που είπα ή απλά δεν το θεώρησες χιούμορ....(επειδή δεν είχε :lol: μάλλον...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 ε,ολη μερα με τις Warmoth &&τις κορεατικες κιθαρες μου που να καταλαβω&ο καϋμενος..& www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 την οποια διαφορα που υποστιριζεις οτι ακους (αν οντος,που πιστευω πως ειναι ψυχολογικο) θα την ακουσεις και απο 2 ολοιδιες κιθαρες.ποτε δεν ειναι εντελος ολοιδιες 2 κιθαρες.χωρις να θελω να σου αλλαξω γνωμη (και δεν με ενδιαφερει κιολας) δεν υπαρχει διαφορα και ευτυχως ακουω μια χαρα. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Κι εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.Αν ήταν καθαρός ο ήχος ίσως να ακούγαμε κάποια διαφορά (αν και αμφιβάλλω).Μήπως ρε παιδιά μας δουλεύει ο Brian και παίζει με την ίδια?? Πειραχτήρι Brianακο μου εσυ!!??? 8) http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
janclod Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μήν το κουράσουμε άλλο.. ¶ντε, πάω να παίξω με την rockinger brian may warmoth special custom ,που ντάξει η κιθάρα μιλάμε γ***ει, ακούγεται ΟΛΟΙΔΙΑ με την red special. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μήν το κουράσουμε άλλο.. ¶ντε' date=' πάω να παίξω με την rockinger brian may warmoth special custom ,που ντάξει η κιθάρα μιλάμε γ***ει, ακούγεται ΟΛΟΙΔΙΑ με την red special.[/quote'] μπα εγω ακουω διαφορα.. :lol: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μήν το κουράσουμε άλλο.. ¶ντε' date=' πάω να παίξω με την rockinger brian may warmoth special custom ,που ντάξει η κιθάρα μιλάμε γ***ει, ακούγεται ΟΛΟΙΔΙΑ με την red special.[/quote'] τι παιδι εισαι εσυ ρε :lol: :lol: σε παω με χιλια 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 εγω παλι δεν καταλαβα καμια διαφορα, αλλα μαλλον φταιει οτι ειμαι "φιλαρακι" του superfunk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση