fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2005 O ιδιος ο Brian May αυτοπροσωπως συγκρινει τις 2 κιθαρες, την αυθεντικη Red Special που του εφτιαξε ο μπαμπας του :) και την Burns Red Special που του φτιαχνει η......Burns Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.pharoscomputing.com/Burns%20Brian%20May-Red%20Special%20A-B%20Tests.mp3 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 δεν ακουω διαφορα,μια χαρα και η μια και η αλλη. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 και εγω το ιδιο με εσενα whitenoise.μηδαμινη η οποια διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 α ετσι ε??? ε οχι λοιπον εγω ακουω μεγαλη διαφορα,για να μαθεις!!! :D :D πλακα σου κανω μην τα παρεις... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 δεν τα παιρνω ετσι ευκολα... :lol: προσπαθησε καλυτερα λεγοντας μου οτι ο slash παιζει με gibson επειδη τα παιρνει και θα δεις για ποσο θα αρπαχτω :lol: :lol: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω την εντυπωση πως οι burns ειναι λιιιιγο πιο μπασες..... :roll: :roll: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electrictabs Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 όντως δεν έχουν αισθητή διαφορά στον ήχο - αφού τις παίζει ο ίδιος κιθαρίστας - αφού φοράνε ίδιους μαγνήτες (αλλά έχουν λίγο διαφορετικά ξύλα) εδώ και δύο χρόνια είμαι ιδιοκτήτης μιας τέτοιας κιθάρας Είναι λίγο ιδιότροπη με το gear και δεν τη θεωρώ all around όπως μία strat παρόλο που έχει απεριόριστες ηχητικές επιλογές με τα 6 switch.Αλλά αν θες να παίξεις queen δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 τι ξυλα εχει μια και τι η αλλη δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
janclod Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πάντως ακούω διαφορα. Η αυθεντική έχει πιο συμπιεσμένο και μαζεμένο ήχο ενω η άλλη πιο ασαφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2005 Η ιστορία για την κατασκευή της Burns Red Special μπορείτε να την δείτε εδώ: http://www.edromanguitars.com/guitar/burns/brianmay_bur.htm Η ουσία του όλου σχεδίου της δεν είναι στα ξύλα αλλά στον ιδιαίτερο τρόπο που έχουν φταχτεί τα ηλεκτρικά της και στο pocket που έχει (χαρακτηρίζοντας την σαν semi-hollow) πίσω απο το τρέμολο. Διαφορές στα δύο μοντέλα υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες. Κατά την γνώμη μου όμως, δεν θα πρέπει να συγκρίνωνται οι 2 κιθάρες μόνο με βρώμικο ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση