funkysoul Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 καλοπαιχτες evris !!! ελπιζω να ακουγονται ετσι οπως φαινονται (φτου ρε γμτ και πριν λιγο τελειωσα την low budget partcaster μου :-\ :-\ :'( :'() papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Ρε τι εχουμε παθει..αλλα λεφτα παλι..για τις κ%$λοκιθαρες δουλευουμε.. :o 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 http://www.bachmusik.com/en/p101182/bach-bexp-mjbs/ δηλαδη αυτη κανει 187 ε?????????? γραφει απο κατω make your inquiry τι εννοει???/ Kαι εμενα αυτη μου αρεσει.....αμα κανει και την μοντα να μ αλλαξει το headstock(να το κανει σαν του παπα-Hetfield ;D ;D) και της περασει και EMG ψηνομαι αγρια.... Συμφωνα με το νομισμα εκει κανει 187 γιουρα...αυτο μου εβγαλε ενας μετατροπεας... Το make your inquiry == αποκτηστε την... Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το ολο συστημα, ο Evris που παρηγγειλε μονο 2, ακομα δεν μας ειπε ποσο πληρωσε... Το θεμα μαλλον ειναι να μαζευτουν αρκετες παραγγελιες (οπως με το μπασο του Κωστα79) ωστε να μπουν στον κοπο να τα κατασκευσουν. Αν βγει μια τιμη στα 200-250 ευρω η αποστολη με 20-30 ευρω το οργανο, ειναι ψιλα γραμματα. Η καθε κιθαρα κοστιζει οσο λεει το site τους. Τα μεταφορικα μου ηταν 38 (νομιζω) ευρω. Μια εκπτωση που μου εκαναν δεν ηταν λογω χοντρικης αγορας, οσο μη διαθεσιμοτητας καποιου αλλου πραγματος που ηθελα. Απο κει και περα οι ελληνικες τραπεζες δεν χρεωνουν κατι εξτρα για την πληρωμη. Η Τσεχια ενω δεν ειναι ζωνη ευρω ανηκει σε καποια ειδικη ευρωπαικη ζωνη που διεπεται απο ευεργετικες διατραπεζικες ευκολυνσεις αντιστοιχες με αυτες της ζωνης ευρω. Εγω πληρωσα μεσω τρ. Κυπρου, στο IBAN τους με προμηθεια 0.5 ευρω. Η διαδικασια παραγγελιας ειναι χειροκινητη... Κανεις παραγγελια συμπληρωνοντας την φορμα. Μετα σου στελνουν στο email σου ενα προ-τιμολογιο, μιλατε ισως και τηλεφωνικα/email-ικα για ο,τι διευκρινησεις και πληρωνεις καταθετοντας στον τραπεζικο λογαριασμο τους. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Sorry φίλος αλλά οι κιθάρες σου δεν έχουν κουμπί?? Σε δουλέψανε!!? :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Sorry φίλος αλλά οι κιθάρες σου δεν έχουν κουμπί?? Σε δουλέψανε!!? :D :D Το στομα σου ειναι μεγαλο σα το κουμπι σου φιλος. Μη με προκαλεις να ανακαλυψω αν εισαι και push pull. REGARDS ΛΑΚΗ My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Sorry φίλος αλλά οι κιθάρες σου δεν έχουν κουμπί?? Σε δουλέψανε!!? :D :D Ανταπαντω και με υλικο. Take a look : Ακολουθει μαονι μαονενιο περηφανο και οχι σαν αυτο της φωτο σας με ξυλο απο τα δευτερα τα δεντρα, τα τσουρομαδημενα απο την την φωμοψη και τον εξωασκο. Και για να μη μπερδευουμε και τους νεους χρηστες του forum: Για αλλη δουλεια ειναι το 4καναλο πομπινοφωνο ΑΚΑΙ η ο σοβιετικος δεκτης μεσαιων RADIOFONTEK52 (εκ των οποιων ειναι βγαλμενο το κουμπι) και για αλλη το μαονι! Εδω πχ φαινονται αληθινα τσεχικα κουμπια σε αληθινα μαονια και οχι μινιμαλιστικοι νεοτερισμοι και λοιπες αμερικανιες! Τζαστε τωρα στην τουαλετα να πουδραρετε τις μυτες σας κοριτσα, να μιλησουν οι αληθινοι αντρες λιγο μονοι τους. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Η καθε κιθαρα κοστιζει οσο λεει το site τους. Τα μεταφορικα μου ηταν 38 (νομιζω) ευρω. Μια εκπτωση που μου εκαναν δεν ηταν λογω χοντρικης αγορας, οσο μη διαθεσιμοτητας καποιου αλλου πραγματος που ηθελα. Απο κει και περα οι ελληνικες τραπεζες δεν χρεωνουν κατι εξτρα για την πληρωμη. Η Τσεχια ενω δεν ειναι ζωνη ευρω ανηκει σε καποια ειδικη ευρωπαικη ζωνη που διεπεται απο ευεργετικες διατραπεζικες ευκολυνσεις αντιστοιχες με αυτες της ζωνης ευρω. Εγω πληρωσα μεσω τρ. Κυπρου, στο IBAN τους με προμηθεια 0.5 ευρω. Η διαδικασια παραγγελιας ειναι χειροκινητη... Κανεις παραγγελια συμπληρωνοντας την φορμα. Μετα σου στελνουν στο email σου ενα προ-τιμολογιο, μιλατε ισως και τηλεφωνικα/email-ικα για ο,τι διευκρινησεις και πληρωνεις καταθετοντας στον τραπεζικο λογαριασμο τους. Mαλιστα, οι δικες σου ηταν διαθεσιμες οταν εκανες την παραγγελια? Ηταν δηλαδη μοντελα της λιστας ή ζητησες κατι συγκεκριμενο και το εφτιαξαν απ την αρχη? Σε ποσο καιρο σου ηρθαν? Βλεπω οτι οι περισσοτερες δυστυχως ειναι sold out, τους εστειλα ενα mail οπου ουτε ο ιδιος δεν καταλαβα τι εγραψα ::) ''Hello, i am interested in buying a guitar that is temporarily sold out, so i wonder what does this mean. Will i have to wait until a model becomes available or you will start producing it when you receive a specific amount of orders on this model? I am looking forward to your reply, thank you in advance.'' Συγγνωμη που σε ζαλιζω αλλα σε λιγες μερες εχω γενεθλια και... κατι πρεπει να μου παρω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Mαλιστα, οι δικες σου ηταν διαθεσιμες οταν εκανες την παραγγελια? Ηταν δηλαδη μοντελα της λιστας ή ζητησες κατι συγκεκριμενο και το εφτιαξαν απ την αρχη? Σε ποσο καιρο σου ηρθαν? Βλεπω οτι οι περισσοτερες δυστυχως ειναι sold out, τους εστειλα ενα mail οπου ουτε ο ιδιος δεν καταλαβα τι εγραψα ::) ''Hello, i am interested in buying a guitar that is temporarily sold out, so i wonder what does this mean. Will i have to wait until a model becomes available or you will start producing it when you receive a specific amount of orders on this model? I am looking forward to your reply, thank you in advance.'' Συγγνωμη που σε ζαλιζω αλλα σε λιγες μερες εχω γενεθλια και... κατι πρεπει να μου παρω ;) Αν δεν ειναι ηδη διαθεσιμη στα υπαρχοντα μοντελα και ΔΕΝ την εχουν και στο showroom τους (εκθεση, showcase η οπως το λενε τελος παντων) τοτε δε νομιζω να παραγγελια 1 τεμαχιο απο αυτο που θες... Απο κει και περα ρωτα τον kwsta79 που νομιζω εκαναν αυτο ακριβως που λες... μαζεψανε μια επαρκη ποσοτητα παραγγελιων. Οι δικες μου η μια ηταν μοντελο της λιστας διαθεσιμο και η αλλη ενω ηταν μοντελο της λιστας ηταν sold out (και επισης ηθελα ενα αλλο μπρατσο αντι το default της). Αυτη ομως υπηρχε ως σωμα στο showroom τους και σαν μπρατσο φανταζομαι ξηλωσανε καμιας διπλανης. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Προτείνω η επόμενη μπυροποσία να γίνει στη Πράγα...στη Κίνα της Ευρώπης. Ωραίες μπύρες, τσάμπα κιθάρες και ...ωραίες σερβιτότες για τον Kultura...που παίζει το μάτι του. Που είναι ο τσερεμόνης να κάνει ένα ομαδικό? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση