burliufo Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 1η IBANEZ 2η greco 3η γκιμπσον 4η nick huber (η προσφορα για το ΧαΛασμενο πεταλακι (gotcha!!) http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 1)-Dolphin 2)-Gibson 3)-Ibanez 4)-Greco RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Να βοηθήσω λίγο το No3 είναι η Greco. Παρακαλώ... να φύγει ο τόνος απο το μέ 4 (κυρίες) ;) Ευχαριστώ πολύ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 χμ... και εμενα πιο πολυ μου αρεσε η τριτη και αμεσως μετα η τεταρτη. δεν το περιμενα απο γκρεκο!! ;D εγω αν τις εβαζα σε σειρα και αφου ηδη ξερουμε την γκρεκο, θα ελεγα 1-Ibanez Artist 2-Nik Huber Dolphin II 3-Greco SA 450 4-Gibson Joe Perry πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Ξέχασα να πώ ότι η Greco φοράει 10ρες χορδές και πολύ ταλαιπωρημένες. Οι υπόλοιπες κιθάρες φοράνε καινούργιες χορδές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris_vas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 1. Huber 2. Ibanez 3. Greco 4. Gibson :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 H σωστή σειρά είναι. 1 Dolphin 2 Gibson 3 Greco 4 Ibanez Είχα ηχογραφήσει τις κιθάρες με διάφορα πεταλάκια.... Δεν τα βάζω γιατί πιστεύουν ότι το κάνω για να πουλήσω τις κιθάρες μου. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους πού απάντησαν. Θα μπορούσα άνετα να γυρίσω βίντεο με αρίστης ποιότητας ήχο και να τα βάλω στο Youtube αν ήθελα να προωθήσω τις κιθάρες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Τη ηχάρα έχει η δεύτερη.... :o :o :o απίστευτη μεσαιήλα...... ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Τη ηχάρα έχει η δεύτερη.... :o :o :o απίστευτη μεσαιήλα...... Τι να πει κανείς; GIBSON LES PAUL! :) Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση