ffmakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Χρόνια πολλά !! Μόλις πήρα προενισχυτή μικροφώνου και ηχογράφησα 4 κιθάρες με τον Vox Ac-50, Shure KSM 32,Demeter προενισχυτή,Motu καρτα ήχου,G-system εφέ. Οι κιθάρες είναι 1-Nik Huber Dolphin II, 2-Gibson Joe Perry, 3-Ibanez Artist, 4-Greco SA 450 Οποιος φίλος βρεί τις κιθάρες,κερδίζει ενα χαλασμένο πεταλάκι ;) MXR Blue Box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Και που ειναι το ηχιτικο ντοκουμεντο.........οοοεεεεεοοοοο? NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Κλιπάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Ολες οι κιθάρες παίζουν στον Neck μαγνήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 έχω αρρωστήσει...πρώτα οι φωτογραφίες και μετά τα κλιπάκια... :'( θα ρίξω πρώτος τη μαντεψιά και θα πώ ότι οι κιθάρες πάνε ακριβώς με τη σειρά των φωτογραφιών...1 η ibanez, 2 το σκάφος κοκ αν είπα κοτσάνα θα το παίξω ότι είμαι απλά ένας ντράμερ κάφρος και αδαής... :-[ φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Περαστικά σου ;D ;D Αύριο ο Vox με πεταλάκια ;) Εδώ το δώρο του νικητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Kουκλια ειναι ολες! -GIBSON 2 -DOLPHIN 1 -GRECO 4 -IBANEZ 3 www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 H δικιά μου μαντεψιά είναι: 1η Ibanez 2η Gibson 3η Hueber 4η Greco Πανέμορφες όλες, και ηχητικά μου άρεσε περισσότερο η 3η, όποια και αν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 1)Greco 2)Huber 3)Ibanez 4)Gibson https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 1 Ibanez 2 Gibson 3 Huber 4 Greco Edit: Ωπ! ίδιο με Κουλτούρα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση