avalon Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 αυτος εδω τι λεει ;; http://www.dv247.com/invt/41567/ (δεν μου αρεσει το χρωμα γινεται να τον βαψω εαν τον παρω ;;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 http://guitars.musiciansfriend.com/product/B52-60Watt-1x12-Tube-Combo?sku=480046 ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΙ... υπαρχει καμια παγιδα; αν οχι πειτε μου να παραγγειλω xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Αν καταφερεις και τον παραγγειλεις απο το Musician's friend πες μας και μας τον τροπο Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Αν καταφερεις και τον παραγγειλεις απο το Musician's friend πες μας και μας τον τροπο Υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι;; παντως και εδω ( http://www.musician.com/product/B52-60Watt-1x12-Tube-Combo?sku=480046 ) ειναι σε τιμη ξεφτυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Τα δυο μαγαζια που παρεθεσες ειναι απο το γνωστοτερα αμερικανικα ιντερνετομαγαζα. ΔΕΝ στελνουν Ελλαδα. Και αν καταφερεις να βρεις με λιγο παραπανω τον ενισχυτη στο ebay ή σε καποιο μαγαζι που στελνει θα πληροσεις τα μαλιοκεφαλα σου σε φορους μεταφορικα και εκτελωνισμους. Για παραγγελια απο Αμερικη πηγαινε δες το θεμα "πως φερνω κιθαρα απο Αμερικη" να καταλαβεις τι παιζει. Ο μονος λογος για να καταφυγεις σε αγορα ενισχυτη απο Αμερικη θα ηταν η κατι περιεργο/σπανιο που δεν υπαρχει Ευρωπη ή καποια τρελη ευκαιρια στο ebay...συνηθως δυσκολα θα βρεις καποιον να στελενει Ελλαδα και πολυ πολυ σπανια θα σε συμφερει οικονομικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 ναι ξερω ... το εχω δει το θεματακι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 σκεφτηκα κατι αλλο ειτε τον vc 30 112 και ενα boss EQ πεταλι η τον blues junior και 1-2 fx πεταλια ισως και 1 distortion ... ακουω αποψεις για τα παραπανω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 ρωτας για να κρινουμε τον υποθετικο ηχο που φανταζεσαι μεσα στο μυαλο σου ? πολυ απλα πας νακα και δοκιμαζεις το laney ακομα και με την κιθαρα σου και blues junior βρωμαει ο τοπος ολο και καποιος φιλος σου θα εχει Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 το θεμα ειναι οτι μενω επαρχεια και υπαρχει ενας νακας στα 35 χμ. αλλα δεν νομιζω να εχει τον laney ... τεσπα μπορει να παω να δω αλλα δεν νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 σκεφτηκα κατι αλλο ειτε τον vc 30 112 και ενα boss EQ πεταλι η τον blues junior και 1-2 fx πεταλια ισως και 1 distortion ... εχω τον blues Jr και σε συνδιασμο με την πεταλιερα που εφτιαξα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος !!! εχω τα καθαρα που μ αρεσουν για τα μπλουζ αλλα σε συνεργασια εκτος των αλλων με το MSD μπορω να παιξω ροκιες οσο βρωμικα θελω...απο ενταση για σπιτι και μικρα λαηβ δε το συζηταω οτι ειναι σουπερ !!! Κατεληξα εκει μετα απο οριμη σκεψη και πολλα χιλιομετρα σε μαγαζια της Αθηνας. αντε παρε αποφαση !!!! χεχεχεχε ακουω αποψεις για τα παραπανω .. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση