Προς το περιεχόμενο

λαμπατος για ολες τις χρησεις!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού ναυάγησε η φάση Single Rectifier MESA και αφού ο ξάδερφος μου έδωκε τον δικό του... είπα τα Λ7 που μου περίσσεψαν να τα χώσω σε έναν RIVERA BM-100 Combo.....

Όταν έρθει θα σας πώ εντυπώσεις.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μεγεια το μηχανισμα φιλε.

Α και studio τι τον θες μωρε τον rectifier, αυτοι ειναι για να παιζεις γκαγκα γκαγκα. Καλυτερα ο rivera...

Μεγεια το μηχανισμα φιλε.

Α και studio τι τον θες μωρε τον rectifier, αυτοι ειναι για να παιζεις γκαγκα γκαγκα. Καλυτερα ο rivera...

ευχαριστω πολυ (αν και δν εχει ερθει ακομα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

τον ενισχυτη τον παρελαβα απο την τεταρτη και τα υπολοιπα ηρθαν την πεμπτη ( τι εγινε και ηρθαν χωριστα ακομα δεν εχω καταλαβει )

τελεια καθαρα (ειδικα σε συνδιασμο με το equaliser παρολο που εχω κιθαρα με διπλους emg)

αλλα τα βρωμικα δεν μου πολυαρεσουν... βεβαια δεν τον εχω ανοιξει ακομα στα βρωμικα κατω απο το 1,5 (καθαρα 3-3,5) οποτε ισως να μην εχω παρει μια καλη ιδεα του ενισχυτη ακομα

ξεχασα να πω οτι το ΜΤ-2 βγαζει επιοικως Σ(^(& ηχο (ισως να μην εχω βρει σωστες ρυθμισεις ακομα) παντω μου φαινεται οτι στα μεσαια/πριμα ξυριζει παρολο που τα εχω καπως χαμηλωμενα στο EQ....

το mt2 όντως ξυρίζει!

κ εγώ το έχω και σε "καθαρό" ενισχυτή ακούγεται το τι πραγματικά βγάζει....

κοίτα για κανα λαμπάτο πετάλι...έχω ακούσει μερικά πάρα πολύ καλά...

τι ρυθμίσεις έχεις στο mt2;Στον classic το χω βρει και ακουγέται καλύτερα απο ότι πριν.Είναι λίγο δύσκολο πετάλι και μάλλον θέλει ψάξιμο απο την αρχή...Μεγιά επ ευκαιρίας.Τα βρώμικά σε αυτούς τους ενισχύτες είναι καλά σε φάση overdrive για παραπάνω πας σε άλλη κατηγορία.

never compromise tone for features....

Ήρθε και το δεύτερο κομμάτι του RIVERA..... Σήμερα λοιπόν θα έχουμε ΟΥΙΙΙΙ.... Ε συγνώμη, συναρμολόγηση, μέτρηση και δοκιμή (Jamming).

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

έχω διαβάσει οτι το bright κουμπάκι είναι λίγο περιττό μια και που κάνει τον ήχο να ξυρίζει αρκετά οπότε βάλε και το ζοουν από πάνω και έδεσε το πράμα....

never compromise tone for features....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου