Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΕΛΤΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασε το track&trace των ΕΛΤΑ.

http://212.205.82.71/trackandtrace

Στην κεντρική τους σελίδα υπάρχει.

Το δοκίμασες;

Αν το πακέτο το ανέλαβαν τα ΕΛΤΑ, βάλε το tracking number όπως ακριβώς το έβαζες στο site της parcelforce.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον....σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις συμβουλες και τις γνωμες σας πανω στο θεμα μ....αλλα φαινεται τα 8 τηλεφωνα μου χθες πιασαν τοπο,το πρωι στο site των ταχυμεταφορων ΕΛΤΑ,λεω δεν ξαναδοκιμαζω μπας κ εγινε τπτ???δια μαγιας ειχε ανανεωθει...και χθες η κιθαρα μου ηταν στο Κεντρο διαλογης εδω στη θεσσαλονικη σε κατασταση αποστολης......περιμενουμε λοιπον!!!!!....

• Moderator

....αλλα φαινεται τα 8 τηλεφωνα μου χθες πιασαν τοπο,....

Σίγουρα  ;D.  Συνέχισε να τους παίρνεις τηλέφωνο κάθε μια ώρα και να μας ενημερώνεις για το status της παραγγελίας. Αν σου πουν "μα + μου" πες τους "θα το γράψω στο noiz". Και συμπλήρωσε: "Είναι ένα site που ειδικευεται σε θέματα αποστολών - μεταφορών".  :)

Σίγουρα  ;D.  Συνέχισε να τους παίρνεις τηλέφωνο κάθε μια ώρα και να μας ενημερώνεις για το status της παραγγελίας. Αν σου πουν "μα + μου" πες τους "θα το γράψω στο noiz". Και συμπλήρωσε: "Είναι ένα site που ειδικευεται σε θέματα αποστολών - μεταφορών".  :)

χαχαχα..ελπιζω σημερα να ερθει σπιτι.....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου