skordalis21 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Παρα πολυ καλη διασκευη. Διασκευη με τα ολα της κ οχι κονσερβα επανεκτελεση που δυστυχως βλεπω απο τα περισοτερα γκρουπ εδω μεσα. Το σολο στα πληκτρα ολα τα λεφτα καθως κ η εισαγωγη επιβλητικη. Μπραβο στα παιδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Παρα πολυ καλη διασκευη. Διασκευη με τα ολα της κ οχι κονσερβα επανεκτελεση που δυστυχως βλεπω απο τα περισοτερα γκρουπ εδω μεσα. Το σολο στα πληκτρα ολα τα λεφτα καθως κ η εισαγωγη επιβλητικη. Μπραβο στα παιδια!!! Φιλε μου μετα απο καιρο καταλαβα οτι το δυσκολο στην επανεκτελεση καποιου γνωστου κομματιου ειναι να το παιξεις ακριβως ιδιο οπως το πρωτοτυπο Δεν υπαρχει αυτο που λες περι κονσερβας. Αυτο ειναι κλισε. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Φιλε μου μετα απο καιρο καταλαβα οτι το δυσκολο στην επανεκτελεση καποιου γνωστου κομματιου ειναι να το παιξεις ακριβως ιδιο οπως το πρωτοτυπο Δεν υπαρχει αυτο που λες περι κονσερβας. Αυτο ειναι κλισε. Παρακολουθοντας τη συζητηση ομως θα ηθελα να προσθεσω οτι αν εαν παιξεις ακριβως ιδιο με το πρωτοτυπο διατρεχεις κ το κινδυνο να σε συγκρινουν με τον neil young κ κατα ποσο αποδιδεις το feeling του. Ειναι ενας δρομος δυσβατος η επανεκτελεση κ μαλλον περισσοτερα μειονεκτηματα εχει παρα πλεονεκτηματα. Ο κοσμος περιμενει να ακουσει την αποψη σου μουσικα πανω στο τραγουδι, αν ηθελε επανεκτελεση θα εβαζε το cd κ θα καθοταν στο καναπε του πινοντας μεηκ α καλουα τουναητ. ( που το θυμηθηκα ο ατιμος) Ασε που η κονσερβα ειναι φαγητο απο πολυ καιρο διατηρημενο με συντηριτικα κ μηδεν φρεσκαδα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Μια χαρά σας ακούω. Καθαρά και δεμένα. Το θεμα του ρεπερτοριου έχει συζητηθεί και σε άλλα θέματα. Εφοσον υπάρχει κοινο... ΥΓ - Τελικά συνειδητοποίησα ότι ο μονος λόγος που ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ οι μπάντες στο πάλκο είναι γιατι βαριούνται να ανεβάζουν καρέκλες που σίγουρα θα τους εξυπηρετούσαν. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 ο ηχος απο τα πληκτρα δεν μου αρεσε οπως κ η κιθαρα(θα θελα πιο chrunchy ηχο) αλλα αυτα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου το σολο κιθαρας απλο κ αξιοπρεπες το σολο πληκτρα περα απο το ηχο που επισης δεν μου αρεσε καθολου ειναι εντελως "σκυλαδικο" (οχι με την "κλαψα" ρε παιδι μου! Δεν έπαθα τη πλάκα μου, αλλά είναι αξιοπρεπές. Το σόλο στα πλήκτρα δεν ταιριάζει στο κομμάτι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση