Προς το περιεχόμενο

ENOXOI - Rockin in a free world

brougos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρα πολυ καλη διασκευη. Διασκευη με τα ολα της κ οχι κονσερβα επανεκτελεση που δυστυχως βλεπω απο τα περισοτερα γκρουπ εδω μεσα. Το σολο στα πληκτρα ολα τα λεφτα καθως κ η εισαγωγη επιβλητικη. Μπραβο στα παιδια!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρα πολυ καλη διασκευη. Διασκευη με τα ολα της κ οχι κονσερβα επανεκτελεση που δυστυχως βλεπω απο τα περισοτερα γκρουπ εδω μεσα. Το σολο στα πληκτρα ολα τα λεφτα καθως κ η εισαγωγη επιβλητικη. Μπραβο στα παιδια!!!

Φιλε μου μετα απο καιρο καταλαβα οτι το δυσκολο στην επανεκτελεση καποιου γνωστου κομματιου ειναι να το παιξεις ακριβως ιδιο οπως το πρωτοτυπο Δεν υπαρχει αυτο που λες περι κονσερβας. Αυτο ειναι κλισε.

5 long years

Φιλε μου μετα απο καιρο καταλαβα οτι το δυσκολο στην επανεκτελεση καποιου γνωστου κομματιου ειναι να το παιξεις ακριβως ιδιο οπως το πρωτοτυπο Δεν υπαρχει αυτο που λες περι κονσερβας. Αυτο ειναι κλισε.

Παρακολουθοντας τη συζητηση ομως θα ηθελα να προσθεσω οτι αν εαν παιξεις ακριβως ιδιο με το πρωτοτυπο διατρεχεις κ το κινδυνο να σε συγκρινουν με τον neil young κ κατα ποσο αποδιδεις το feeling του. Ειναι ενας δρομος δυσβατος η επανεκτελεση κ μαλλον περισσοτερα μειονεκτηματα εχει παρα πλεονεκτηματα. Ο κοσμος περιμενει να ακουσει την αποψη σου μουσικα πανω στο τραγουδι, αν ηθελε επανεκτελεση θα εβαζε το cd κ θα καθοταν στο καναπε του πινοντας μεηκ α καλουα τουναητ. ( που το θυμηθηκα ο ατιμος) Ασε που η κονσερβα ειναι φαγητο απο πολυ καιρο διατηρημενο με συντηριτικα κ μηδεν φρεσκαδα ...

• Administrator

Μια χαρά σας ακούω. Καθαρά και δεμένα.

Το θεμα του ρεπερτοριου έχει συζητηθεί και σε άλλα θέματα. Εφοσον υπάρχει κοινο...

ΥΓ - Τελικά συνειδητοποίησα ότι ο μονος λόγος που ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ οι μπάντες στο πάλκο είναι γιατι βαριούνται να ανεβάζουν καρέκλες που σίγουρα θα τους εξυπηρετούσαν.

Live and let Live.

ο ηχος απο τα πληκτρα δεν μου αρεσε οπως κ η κιθαρα(θα θελα πιο chrunchy ηχο)

αλλα αυτα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου

το σολο κιθαρας απλο κ αξιοπρεπες

το σολο πληκτρα περα απο το ηχο που επισης δεν μου αρεσε καθολου

ειναι εντελως "σκυλαδικο" (οχι με την "κλαψα" ρε παιδι μου!

Δεν έπαθα τη πλάκα μου, αλλά είναι αξιοπρεπές. Το σόλο στα πλήκτρα δεν ταιριάζει στο κομμάτι.

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου