brougos7 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 ENOXOI - Rockin in a free world Δειτε αυτο το βιντεακι κ πειτε γνωμη, αυτη τη φορα ειμαι προετοιμασμενος για κριτικη εξω απ τα δοντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Μέχρι εκεί που άκουσα μ' άρεσε παρά το μέτριο ήχο. Μετά ξεκίνησε η παρουσίαση των μελών, όπου βαρέθηκα και το σταμάτησα, και πολύ φοβάμαι ότι, εκτός από τους φίλους σας, το ίδιο θα κάνουν και οι περισσότεροι που θα το δουν. Δεν έχεις καμιά εκτέλεση που να μην καλύπτεται κατά το ένα τρίτο από το ποιος παίζει τι; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Δυστυχως οχι. Αλλα μετα τη παρουσιαση μπορεις να το προχωρησεις. Εχει ενα πολυ καλο σολο στα πληκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 μου αρεσε αρκετα! καλα το λεει ο τραγουδιαρης αλλα ο ηχος απο τα πληκτρα δεν μου αρεσε οπως κ η κιθαρα(θα θελα πιο chrunchy ηχο) αλλα αυτα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου το σολο κιθαρας απλο κ αξιοπρεπες το σολο πληκτρα περα απο το ηχο που επισης δεν μου αρεσε καθολου ειναι εντελως "σκυλαδικο" (οχι με την "κλαψα" ρε παιδι μου!) εκεινο το μαλμστιναδικο σημειο αμα δουλευτει πιο προσεκτικα θα ειναι καλη φαση A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Για μενα, θελει πιο πολυ παθος ρε παιδακι μου ..... Σαν να παιζατε 47 συνεχομενες ωρες ειναι :) :) :)..Αν και κατα τα αλλα ειναι ειναι μια χαρα με μονο θεμα τα πληκτρα που ειναι δυνατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Δεν του κοβατε το καλωδιο να ησυχασετε.... Δημοκρατικα πραματα :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Δεν του κοβατε το καλωδιο να ησυχασετε.... Δημοκρατικα πραματα :) +3563567 χααχαχ..καλοοο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 ΤΙ φταιει το καλωδιακι μου? Ο ηχοληπτης με ειχε τερμα κ καλα εκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Αααααχ, ειδες? Δεν παιζεις με εμενα (ευτυχως για σενα :)) να δεις τι παθαινει ο ηχοληπτης που προβαινει σε τετοιες εξυπναδες Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Στο συγκεκριμενο κοματι με πηγε καλα. Σε αλλα με εθαψε ετσι ωστε ακομα κ σολο που εκανα δεν ακουγοταν τιποτα. Κ το πιο απιστευτο, μπροστα μπροστα στη σκηνη ακουγομουν καμπανα κ πισω το απολυτο μηδεν.:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση