taskor Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Το πρωι μόλις παράγγειλα το ''Groove Agent 3'' και δουλεύω με Cubase 4. Γνωρίζεται εάν με το dongle key του Cubase 4 ανοίγει το GA3 ή χρειάζεται καινούργιο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Ναι, λογικά θα χρειαστεί να το δηλώσεις για να μπει στο υπάρχον dongle key του Cubase. Υγ. Αυτό μας έλειπε τώρα, να αγοράζουμε usb hubs για να τρέχουμε τα VST... ;D ;D ;D Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Σίγουρα γίνεται να δηλωθούν στο ίδιο κλειδί. Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Υγ. Αυτό μας έλειπε τώρα, να αγοράζουμε usb hubs για να τρέχουμε τα VST... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eυχαριστώ βρε παίδες! Κι εγω αναρωτιόμουν σχετικά με τις θύρες usb,γιατί...ξέμεινα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Μόλις παραλάβεις το Groove Agent κάνε και ένα mini review αν δε σου κάνει κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση