apo83 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Χαιρετω, Εχω την Highway one που απο την στηγμη που την πηρα ηθελα να της αλλαξω μαγνητες. Ερχεται σε λιγο καιρο Ελλαδα απο Αμερικη ενας γνωστος και εχω την ευκαιρια να μου φερει απο εκει, φυσικα φτηνοτερα. Με ενδιαφερει να ειναι silent, ο ηχος που ψαχνω ειναι προς το classic rock (blackmore) αλλα ακομα και λιγο funk (παιζω σε group με διασκευες, απο ελληνικο rock, classic rock μεχρι και duffy ή amy winehouse). μπερδεμενο? anyway -να μην κουραζω κιολας- αυτοι οι μαγνητες θα ήταν καλη ιδεα? http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/progressive/classic_stack_p/ τι αλλο θα μπορουσε να παιξει στην ιδια κατηγορια χρηματων? thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Δεν τον ξερω τον συγκεκριμενο μαγνητη, απλα να σου πω οτι με το ιδιο σκεπτικο φτιαχνονται και οι (πολυ πιο παλιοι) DiMarzio ΗS3 και YJM και ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ silent (τους εχω και τους δυο). Απλα οι YJM ειναι λιιιιγο πιο πριμοι απο τους HS3 Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση