Ριχάρδος Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 (γενικά οι διασκευές των priest έχουν μεγάλο ενδιαφέρον) Janis Joplin - Summertime https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Pink turtles - Highway to hell Μου ειχε τραβηξει τραβηξει την προσοχη και το θεμα μου το υπενθυμισε. PINK TURTLE BACK AGAIN Billie Jean just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Αγαπημένο θέμα οι πραγματικές Διασκευές .. δύο από τις αγαπημένες μου σε κομμάτια των BEATLES . Deep Purple - HELP 1968 HD Εδώ παρακαλώ ακούστε ΣΟΛΑΡΑ !! TOTO - While My Guitar Gently Weeps (The Beatles Cover) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Judas Priest - Diamonds and Rust Κοίτα να δεις τώρα τι είχα πάθει με το Diamonds and Rust. Όταν πρωτοπήρα το Unleashed in the East (την εποχή του χαλκού, άντε λίγο πιο μετά...) είχα πωρωθεί τόσο πολύ με αυτό το κομμάτι που ο δίσκος πρέπει να είχε σκαφτεί γύρω στα δύο χιλιοστά στο σημείο που έπαιζε. Για μερικά χρόνια το θεωρούσα απ' τα καλύτερα metal κομμάτια όλων των εποχών. Και μετά (όταν μεγάλωσα ;)) άκουσα το πρωτότυπο από την J. Baez και διάβασα και τους στίχους. Αυτό ήταν. Δεν μπόρεσα να ξανακούσω την εκτέλεση των Priest, και όποτε τύχαινε τους έλεγα …ιερόσυλους! Πάντως έχεις δίκιο, είχαν κάνει μερικές πολύ καλές διασκευές: Αυτά τα δύο τα γουστάρω ακόμα. :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Αντε μιας και ξεθαυτικε το θεμα, αλλο ενα feeling good και μερικες διασκευες. Muse - Feeling Good Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 ΡΕΣΤΑ!! [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=XFHtu1KkK0o Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
baseliner10 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Lead Belly. Ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση τραγουδοποιού όπου οι διασκευές έγιναν πιο γνωστές από το αυθεντικά. Πολλά ξεσηκωμένα και από την παράδοση αλλά «φτιαγμένα» από τον ίδιο. Ram Jam - Black Betty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 ΣΩΣΤΟΣ ο Vietman ;) Ορίστε και μία αγαπημένη μου διασκευή! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Ορίστε και μία αγαπημένη μου διασκευή! +100000 Επισης μια πολυ ομορφη εκτελεση σε ενα μεγαλο κομματι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση