Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Εγώ ευχαριστήθηκα που δεν έχει στίχο "μάνα γιατί με γέννησες", "πίνω στο ποτήρι τις πίκρες μου", κτλ που συνήθως συνοδεύει ενα μπουζούκι. Λίγος light στίχος δεν βλάπτει που και που, έχουν και πιο αξιόλογα τραγούδια, αυτό είναι πιο πιασάρικο. Αρχικά όταν τους πρωτοάκουσα η φωνή με ξένισε, μετά με κέρδισε. Βέβαια λατρεύω τον Mustaine που άλλοι δεν τον αντέχουν ούτε με σφαίρες. Καλός ήχος και στα υπόλοιπα τραγούδια τους. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 καπως ετσι παιζαμε στα μπουζουκαδικα με κατι καλα παιδια ;D (και με τις ευλογιες του μαεστρου) οι "πελατες" ερχονταν με μπερτες και ζωγραφισμενες πενταλφες πανω τους ;D ΥΓ τωρα μετα το πασχα παω για μια περισυλλογη συναλλαγματος και θα εχει πολυ ξυλο το προγραμμα οπως βλέπω απο τις προβες παλι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Ωραίο το μπουζούκι αλλά ο τραγουδιστής είναι λίγο "πουτ δε κοτ ντάουν σλόουλυι" ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Δεν το πιστεύω ότι έδεσε τόσο πολύ το μεταλ με το μπουζούκι. Και δεν είναι ότι παίζει μέρη κιθάρας. Μπουζουκοειδή πράγματα παίζει. Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το έκαναν τόσο επιτυχώς πράξη. Ο τραγουδιστής είναι όντως λίγο εκτός κλίματος και πρέπει να αλλάξει. +2112 σε ολα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Απαπαπα, αίσχος είναι, σοβαρά σας άρεσε; Δε με ενοχλεί το μπουζούκι, με ενοχλεί ότι αυτό που παίζει το μπουζούκι είναι απαίσιο :-X Καλά στίχοι δράμα όντως.... Ps. ο τραγουδιστής θυμίζει πολύ Ray Alder. :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Παιδιά να πω κι εγώ την άποψή μου; :-\ ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Μπορώ να συμμεριστώ την άποψη του bloody_sunday; ;D Δεν άντεξα να το ακούσω μέχρι το τέλος. Κατά τη άποψή μου οι terminal curve τα κατάφεραν πολύ καλύτερα πρό 15ετίας περίπου. np terminal curve / load 'em up 8) Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2009 AΚΡΙΒΩΣ και χίλια μπράβο για την αναφορά! :) Έλεγα να την κάνω κι εγώ αλλά δεν πίστευα ότι θα καταλάβει κάποιος τι εννοώ (γιατί πρέπει να έχει ακούσει το τραγούδι που λέμε, και είναι αρκετά σπάνιο). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Ναι! Απίστευτο κομμάτι ρε συ bloody. 7o είχα λιώσει στα νιάτα μου ;D Να'ναι καλά το παλικάρι που ξεκίνησε το thread και μου το θύμησε! Βρήκα κι ένα sample online εδώ Θα ανέβαζα το full track αλλά δεν γνωρίζω εαν κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στους κανονισμούς του φόρουμ ::) Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 ....ο μπουζουξής χαραμίζεται σ'αυτήν την μπάντα. 8) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση