Astroman Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Hello Earthlings! ...εγώ έχω μείνει άφωνος...τα λέει όλα το video! ...παρακαλώ τα σχόλιά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 1. Βάλε και κανα τιτλο να καταλάβουμε περι τινος προκειται... 2. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. 3. Η μπάντα λέει! Σαν σύνολο όμως, τραγούδι - παρουσία - στίχοι - ντύσιμο, είναι "άστα να πάνε"! Είναι καλή ιδέα όμως. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Χαχαχα.. Στο ρεφρεν ακουγεται σαν τον Σαρμπελ... www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Astroman Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 1. Βάλε και κανα τιτλο να καταλάβουμε περι τινος προκειται... Sorry Yameth...έχεις δίκιο. Επέτρεψέ μου όμως να γράψω τον αρχικό τίτλο του post που άνοιξα μιας και ήταν τα μοναδικά λόγια που μου βγήκαν μόλις άκουσα και είδα αυτό το video ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Είναι οι Tri State Corner, 3 Έλληνες, 1 Γερμανός και 1 Πολωνός που ζουν στη Γερμανία. Στο site τους έχει ενα εισαγωγικό βίντεο με μερικά από τα κομμάτια τους, αξίζει να το δείτε ;) www.tristatecorner.com Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Πολύ ωραίοι οι τύποι, ωραία το έφτιαξαν το μείγμα rock/metal με μπουζούκι! Μου αρέσει που το μπουζούκι έχει παρουσία και συγκεκριμένο ρόλο στη μουσική τους και που το αποτέλεσμα δεν "ξενίζει" καθόλου, ούτε καν στο πρώτο άκουσμα! Έχω βέβαια τις ενστάσεις μου σχετικά με τον δίγλωσσο στίχο και γενικώς μου φαίνονται λίγο χάλια οι στίχοι τους αλλά γενικώς μου άρεσαν πολύ. Μπράβο τους! :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2009 Ρε τι κάνει ο άνθρωπος να βγάλει το ψωμάκι του.... moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Πολύ ωραίοι οι τύποι, ωραία το έφτιαξαν το μείγμα rock/metal με μπουζούκι! Μου αρέσει που το μπουζούκι έχει παρουσία και συγκεκριμένο ρόλο στη μουσική τους και που το αποτέλεσμα δεν "ξενίζει" καθόλου, ούτε καν στο πρώτο άκουσμα! Έχω βέβαια τις ενστάσεις μου σχετικά με τον δίγλωσσο στίχο και γενικώς μου φαίνονται λίγο χάλια οι στίχοι τους αλλά γενικώς μου άρεσαν πολύ. Μπράβο τους! :) +1000 Οι στοίχοι και η μελωδία της φωνής ειδικά στο ρεφρέν μου προκάλεσαν μια αηδία. Αλλα σαν instrumental θα συνουσίαζε! (=μαμούσε) Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Δεν το πιστεύω ότι έδεσε τόσο πολύ το μεταλ με το μπουζούκι. Και δεν είναι ότι παίζει μέρη κιθάρας. Μπουζουκοειδή πράγματα παίζει. Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το έκαναν τόσο επιτυχώς πράξη. Ο τραγουδιστής είναι όντως λίγο εκτός κλίματος και πρέπει να αλλάξει. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 γενικώς μου φαίνονται λίγο χάλια οι στίχοι τους " έλα να δεις το πάθος μου / να καταλάβεις το ... είναι μου.." γιατί ρε φίλε χάλια οι στίχοι? εδώ μιλάμε για φοβερής ευκρίνειας εσωτερική διόραση... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση