alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 το ρημαδι το Δpro εχει τη διπλασια τιμη απ'το Tonker... αξιζει η διαφορα? Θα τη βιωσω στις συνθηκες μου? (αχ αυτο το "ανοιγμα" της εντασης....) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 το...βαρεις το twang στις τυλιχτες χορδες με ΚΑΘΑΡΟ ηχο,ή μου εισαι και εσυ με το γκαζι πατημενο και με συνεχες ..σουλατσο στα καντινια? ;D ;D αν το βαρεις θα την ακουσεις (τη διαφορα... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 το...βαρεις το twang στις τυλιχτες χορδες με ΚΑΘΑΡΟ ηχο,ή μου εισαι και εσυ με το γκαζι πατημενο και με συνεχες ..σουλατσο στα καντινια? ;D ;D αν το βαρεις θα την ακουσεις (τη διαφορα... ;D) το βαρώ... το βαρώ... αρα παιρνω ΔελταΠρό απ' τον μεγαλο Γερμανό για να' χω ηχο εκπληκτικό... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 αυτο με την αυξηση της εντασης με προβληματισε πολυ, Σπυρο... :-\ Όχι, δεν πρέπει!! Μιας και είσαι στρατ φαν ολ δε γουέι, τα πρίμα θα είναι υπέροχα. Όχι πολύ sharp πάντως, αν τα θες έτσι. Προηγουμένως εγώ μιλούσα κυρίως για χαμβάκερους... αν και σε χαμηλές εντάσεις ακούγεται επίσης πολύ ωραίο και "γεμάτο", κατά τη γνώμη μου! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 χμμμμ.... αντε τα βολεψαμε τα πριμα... τα μπασα που λεει ο SF πιο πανω? γιατι οντως παιζω καθαρα και με ...ολες τις χορδες... ;) Αραγε θα μπορουσε να ηχογραφησει καποιος "κατοχος" μια 5καθαρη strat στον ενισχυτη του με τα πριμα τερμα να δω πως θα ακουστει?... και μερικες power chords να δω κι απο πανω τι λεει? ειμαι ετοιμος να κανω αγορα, και θα παρω ενα απο τα δυο (Δπρο ή Τονκερ)... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Γιατί δεν τα παίρνεις και τα δυο; Δατ'ς γουάι δέι κολ χιμ "Τουίν"... ;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 χεχε... πολυ καλη ιδεα! ;) και με τα δυο που θα βγαλω θα τον κανω quad... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Eλπίζω να σου κάνουν κι ένα τέτοιο δώρο... ...γιατί θα το χρειαστείς!! ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 μπα, δεν χρειαζεται... εχω καλους φιλους... :o ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση