piterpiano Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Καλησπερα παιδια βρει ενα roland Α-33 76 πληκτρα σε πολυ καλη τιμη!αυτο ειναι mother keyboard και δεν αποθηκευει ηχους απλα δεχεται πληροφοριες ΜΟΝΟ την ωρα που ειναι συνδεδεμενο με καποιο rack Η με αλλο synth.. τι προτεινετε,να το παρω? δεν εχω καποιο rack αλλα εχω σκεφτει να φορτωνω πιανα και strings απο το triton. θα μου πεις τι το θελεις,το θελω για να παιζω πιανιστικα θεματα και ευελιξια στα live! τελος,αν ξερει καποιος ας μου εξηγησει την συνδεσμολογια μεταξυ synth και Mother για να περασω τους ηχους.. ευχαριστω περιμενω απαντησεις!!!![/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.elina.gr/page.php?lang=gr&type=dynamicshow&content=9569 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frapas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2005 Αν η τιμη ειναι καλη,δοκιμασε το και χτυπα το.Να ξερεις οτι ειναι παλιο μοντελο ομως.Εγω εχω το Α-37 εδω και 4 χρονια περιπου.Το κλαβιε ειναι ημιβαρυκεντρισμενο,πολυ πλαστικουρα αλλα καλυτερο απο του τριτον(οχι του 88pro).H συνδεση ειναι πολυ απλη.midi out του πληκτρου στο midi in του τριτον.Στα εγχειριδια θα βρεις ακριβεις οδηγιες για οτι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση