Προς το περιεχόμενο

Extraordinary Vinyls

ex-OurDarkness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ:

http://www.taschen.com/pages/en/catalogue/design/all/05064/facts.extraordinary_records.htm

και πατείστε το Leaf through (επάνω δεξιά) στην σελίδα για να ξεφυλλίσετε το βιβλίο....

:o :o :o

Έχω πάθει πλάκα με κάτι βινύλια που είδα εκεί μέσα - έχω και εγώ κάποια μυστήρια βινύλια αλλά εκεί μέσα γίνεται χαμός! Το συγκεκριμένο βιβλίο λέω να το αγοράσω. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πω.. πω...

Ρε το είδες ότι το έχει γράψει ο Giorgio Moroder ?

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Καλά αυτό το παρατήρησα μόλις τώρα και έπαθα δεύτερο σοκ... :o

Δείτε το βινύλιο των Talk Talk στην σελίδα 295!!!

Μπορώ να πω πως οι Pink Floyd απλά περιλαμβάνουν ΟΛΕΣ τις τέχνες. Όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά αυτό το βιβλίο το επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά.

Βέβαια υπάρχουν και άλλα colored vinyls, picture disks αλλά ως υλικό εμένα με καλύπτει. Πως αλλιώς θα βγάλουν και δεύτερη έκδοση με πρόσθετα ;      ;)

καταπληκτικά! μας δίνεις ιδέες...

θέλω εδώ και καιρό να ανοίξω ένα θρεντ γύρω απ το βινίλιο κ τις ιδιαιτερότητες του ως "μέσο/φορμά" και καάάποια στιγμή θα το κάνω. Όμως βρήκα ευκαιρία και ρωτάω μια απ τις απορίες μου:

Έχω ακούσει/διαβάσει κάπου ότι τα picture discs {και γενικώς τα "παραφορτωμένα"} βινύλια υστερούν ως προς την ποιότητα των κλασσικών απλών και μαύρων δίσκων και ότι παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα κατα την αναπαραγωγή.

μύθος;

φβ/snoozeloop

Πολύ καλό, ευχαριστούμε για το link, σκάλωσα και τα κοιταζα μισή ώρα και τώρα παίζει να χάσω το καράβι για το νησί!!

To keep you is no benefit. To destroy you, no loss

Ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ:

http://www.taschen.com/pages/en/catalogue/design/all/05064/facts.extraordinary_records.htm

και πατείστε το Leaf through (επάνω δεξιά) στην σελίδα για να ξεφυλλίσετε το βιβλίο....

:o :o :o

Έχω πάθει πλάκα με κάτι βινύλια που είδα εκεί μέσα - έχω και εγώ κάποια μυστήρια βινύλια αλλά εκεί μέσα γίνεται χαμός! Το συγκεκριμένο βιβλίο λέω να το αγοράσω. :)

Απίστευτο . Τρομερό .

Κάθε είδος μουσικής έχει και ανάλογο χρώμα και χαρακτηριστικά .. Μου έκανε εντύπωση με τα soul και RNB κόκκινα  :) :)

Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη .

Έχω ακούσει/διαβάσει κάπου ότι τα picture discs {και γενικώς τα "παραφορτωμένα"} βινύλια υστερούν ως προς την ποιότητα των κλασσικών απλών και μαύρων δίσκων και ότι παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα κατα την αναπαραγωγή.

μύθος;

Το ίδιο έχω διαβάσει κι εγώ αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσο υφίσταται κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι η χρωματική επεξεργασία ίσως να επηρρεάζει τα αυλάκια του δίσκου αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Τα διάφορα έγχρωμα βινύλια που έχω είναι όλα maxi-single και παίζουν άψογα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και το ίδιο με βινύλια που είναι LP, καθότι τα singles και maxi singles έχουν συνήθως σαφώς καλύτερο output level.

Έχω ένα βινύλιο δε, το οποίο είναι μαύρο αλλά αν το σηκώσω στο φως μπορώ να δω απέναντι!  :o Είναι see-through  ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου