STEFMAISTER Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 καλημερα παιδια! ενδιαφερομαι γι αυτη εδω..αλλα μιας κ δεν εχω πολυ πειρα απο e bay θα ηθελα μια δευτερη γνωμη κ απο εσας...τι λετε??παραθετω το παρακατω Link http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150337908839 ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Καλή τιμή (κοντά στα μισά της καινούριας) αν μείνει βέβαια εκεί, έχει Paypal, όχι πολλές αγοραπωλησίες αλλά 100%, λογικά μεταφορικά, εμένα μου φαίνεται οκ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 ευχαριστω φιλε να σαι καλα!! ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση