marathon Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Πάρτα και τα 3!!! :Ετσι θα είσαι σίγουρος, θα ικανοποιήσεις τια απαιτήσεις όλων και θα έχεις υλικό (και κίνητρο) να φτιάξεις άλλες 2 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Το dixie pickguard και να την κάνεις και relic! Να κλειδωθεί το παρόν θρεντ για να μην τον παρασύρουν αλλού οι σειρήνες... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 και τωρα που τη βλεπω, μοιαζει λιγο με την charley του SRV λογω ασπριλας και μεταλλικων μερων... (Ok, δεν εχει lipstick tubes, αλλα φερνει λιγο) αμα εβαφες και το headstock ασπρο... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 και τωρα που τη βλεπω, μοιαζει λιγο με την charley του SRV λογω ασπριλας και μεταλλικων μερων... (Ok, δεν εχει lipstick tubes, αλλα φερνει λιγο) αμα εβαφες και το headstock ασπρο... ;) Παλιοαλήτη...τον παρασύρεις χρονιάρες μέρες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 λοιπον ακουω!ειμαι αναμεσα σε αυτα τα pickguards 1 και ισως το 3 ΟΧΙ το 2..... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Το dixie pickguard και να την κάνεις και relic! εισαι ο αλλος μου εαυτος!!!!! αμα εβαφες και το headstock ασπρο... ;) οχι αυτο το βασανο δεν θα μπωρεσω να τις το κανω.θα ηταν πολυ σκληρο εκ μερους μου ;D papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 The South will rise again!!! ;D Εγώ θα προτιμούσα χαλαρά την πέρλα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 οχι αυτο το βασανο δεν θα μπωρεσω να τις το κανω.θα ηταν πολυ σκληρο εκ μερους μου ;D κολλα κανενα λευκο αυτοκολλητο φυλλο, ή δωστο στον marathon να σου κανει κανα πονηρο... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 κολλα κανενα λευκο αυτοκολλητο φυλλο... Πως το λέτε εσείς οι βόρειοι...σκιτζή... ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Πως το λέτε εσείς οι βόρειοι...σκιτζή... ;D ;D ;D να σου πω την αληθεια δεν τη γνωριζω την εκφραση... μαλλον κατι σε τζαμπατζη εννοεις, εε?... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση