marathon Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Σκιτζής είναι ο άσχετος...είσαι σίγουρος ότι δεν είναι από εσάς? Την έλεγε ο παπούς μου...που ήταν από εσάς! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 αρα κι ασυ απο μας ψιλοεισαι... ;) βου βου βουλγαρε! ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 αρα κι ασυ απο μας ψιλοεισαι... ;) βου βου βουλγαρε! ;D ;D ;D Καλά, εντάξει...αλλά ΜΠΑΟΚ δεν είμαι :o :o :o Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Καλά, εντάξει...αλλά ΜΠΑΟΚ δεν είμαι :o :o :o κακως... δεν ξερεις τι χανεις! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 κακως... δεν ξερεις τι χανεις! ναααααιιιιιι!!! αλλα any way θα παρω το dixie και θα θα την ξανα ανεβασω ;D θα ειναι μεγαλη αλητεια papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SULTAN Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Αν πάρεις το dixie θα πρέπει να φτιάξεις και καινούργια θήκη γελαδόδερμα για το ροντέο της Σέρρες Μάντρες ασορτί με άσπρες γελαδομπότες ίίίίίίίίίίίίίίίίχαααα! :D βγάλε τα καπάκια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 βγάλε τα καπάκια ;) ασε τα καπακια ;) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 λοιπον ακουω!ειμαι αναμεσα σε αυτα τα pickguards το 1 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 To 1 και nickel tele style knobs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Ο άνθρωπος διάλεξε και εμφανώς έχει πολύ καλό γούστο: dixie + relicing Αν υπάρχει dixie pickguard που να έχει ταλαιπωρημένη τη σημαία ακόμα καλύτερα ;) funkysoul ftw! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση