nikos17m Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 κανεις δεν τον εχει παιξει τον ενυσχιτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Έχω παίξει μ'αυτόν τον ενισχυτή όταν πρωτοβγήκε και μάλιστα σε αρκετά δυνατές εντάσεις. Για την κατηγορία του είναι πολύ καλός, μάλιστα πολύ καλύτερος απ'ότι περίμενα. Αυτό που ξεχώρισε για μένα ήταν η ποιότητα του overdrive. Σαν τιμή/απόδοση μου ήταν καλύ επιλογή, πάει καιρός από τότε που το δοκίμασα ίσως υπάρχουν ακόμα καλύτερες προτάσεις τωρα. Bottom line είναι ότι τα λεφτά του τα αξίζει, και είναι descent half-stack ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antifender Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Και έχει πολύ καλή τιμή !!! http://www.thomann.de/gr/hartke_piggy_back_gitarrentopteil_mit_box.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 αυτο το ξερω για αυτον τον λογω θελο και να τον παρω επειδη ειναι και οικονομικος τωρα η λαμπιτσα που εχει δινει κατι στον ηχο?γιατι ειναι προενισχιτρια απο οτι γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Σα σύνολο είναι πολύ καλό. Τώρα αν αυτό οφείλεται στη λάμπα της προενίσχυσης, άγνωστο. Αν ήταν να υποθέσω, μάλλον οφείλεται περισσότερο στην καλοφτιαγμένη καμπίνα με τα 4 8ιντσα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση