vasilis01 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το DI και που χρησημευει? και κατι αλλο πριν 203 μερεσ μου εδοσαν κατι παθητικα ηχεια μεγαλα..πως μπορω να συνδεσω παω τους μια κιθαρα ή ενα μπασο?? μεσω καποιας συσκευης η κατι αλλο γιανετε υτο που ρωταω ή τσαμπα παιδευομαι??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 1)το τι είναι το DI θα το βρείς εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=166579.0 2)χρειάζεσαι έναν ενισχυτή (τώρα, το τι ενισχυτή ακριβώς, και τι ποιότητα θα βγάλεις είναι άλλο ανέκδοτο, Δεν ξέρουμε και τι ηχεία είναι αυτά) 3)γιατί περίμενες 203 μέρες για να ρωτήσεις; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis01 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 ναι ενα μικρο τυπογραφικο λαθακι 2-3 ηθελα να γραψω τα ηχεια ειναι 200 Wτο καθενα στα 8Ohmkati tetio τι ενισχτη θα χρειαστει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 λογικά τα ηχεία αυτά είναι για να ακούς μουσική και όχι για να παίζεις ο ενισχυτής που τους ταιριάζει πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά που είπες (2x200Watt στα 8Ohm) γίνεται να ακούσεις από εκεί μέσα την κιθάρα ή το μπάσσο ή και τα δύο αν χρησιμοποιήσεις κάποιο μίκτη ίσως χρειαστείς και DI (φαντάζομαι να διάβασες το σχετικό με την πρώτη ερώτησή σου) Νομίζω ότι είναι πιο βολικό να πάρεις έναν κανονικό ενισχυτή κιθάρας ή μπάσσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Οι ενισχυτές κιθάρας (και τα ηχεία τους) χρωματίζουν τον ήχο, οπότε αυτό που θα ακούσεις από τα ηχεία σου μάλλον δε θα σου αρέσει. Αν έχεις κάποιον ενισχυτή κιθάρας χωρίς ηχείο με έξοδο 8 ohm μπορείς να δοκιμάσεις να τον συνδέσεις στα ηχεία σου. (Αν έχεις ενισχυτή κιθάρας με ηχείο τότε παίζε με αυτόν. :) ) Αν θέλεις να ακούσεις αυτό που λέμε ήχο ηλεκτρικής κιθάρας από τα ηχεία σου, πρέπει να στήσεις ένα μικρόφωνο μπροστά σε έναν ενισχυτή κιθάρας και στη συνέχεια να το περάσεις από προενισχυτή - μίκτη - τελικό στα ηχεία σου, αφού είναι passive όπως λες. Για αυτό και οι καλοί κύριοι που δουλεύουν στη Line6 και στη sansamp βγάζουν αυτά τα κουτάκια που περιέχουν προσομοίωση ενισχυτή και ηχείου κιθάρας. Οπότε ίσως το πιο απλό να είναι να πάρεις ένα pod. Νομίζω όμως ότι θέλει και έναν τελικό πριν οδηγήσει τα ηχεία. Δηλαδή το πιο απλό είναι κιθάρα - pod - τελικός - ηχεία Καλή τύχη Νίκος "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση